Вхід | Реєстрація

Про Божі заповіді розмовляли з вихованцями Кременчуцької виховної колонії

Про Божі заповіді розмовляли з вихованцями Кременчуцької виховної колонії

Днями служителі церкви "Скінія" – Сергій Мащак і Тетяна Каширіна провели з вихованцями Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області заняття "10 Божих заповідей – основа для життя".

Юнаків навчали морально-етичним принципам життя, усвідомленню і відповідальності за власні слова і вчинки. Говорили про те, що несправедливі дії і обман по відношенню до інших людей призводять до витоків зла і пануванню хаосу в суспільстві. Служителі церкви наголосили, що 10 заповідей Божих потрібно не тільки знати, а головне – виконувати. Юнаки повинні прагнути на власному прикладі показувати іншим, що духовні принципи життя, це на ілюзія, що кожна особистість має силу волі, почуття і розум, щоб не порушувати суспільні, громадянські і божественні закони.

Вихованцям продемонстрували відеофільм "10 заповідей Божих - для кого вони?", "Відкрий для себе заповіді Біблії". Після перегляду цікавих і глибокодумних фільмів служителі церкви дискутували з юнаками про те, як вони зрозуміли значення і важливість таких біблійних законів, як: "Шануй свого батька і матір свою", "Не вбивай", "Не кради", "Не свідкуй неправдиво на свого ближнього", "Не жадай дому ближнього свого", "Не перелюбствуй", "Не заздри".

Служитель Сергій навів приклади із життя людей, які, після минулого неправедного життя і постійного потакання своїм бажанням, усвідомили моральну низькість такого існування, почали вивчати заповіді Божі, стали дотримуватися вищих принципів буття. Юнаки зрозуміли, що життя цих особистостей кардинально змінилося, не тільки внутрішньо, але й об'єктивно: налагодилися взаємовідносини в сім'ї, на роботі, сформувалися нові ціннісні орієнтири, життя наповнилося смислом і бажанням творити добро.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2016, 10:53 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації