Вхід | Реєстрація

Олег Дробітько знову очолив Федерацію футболу

Олег Дробітько знову очолив Федерацію футболу

Минулого тижня у залі засідань міської ради відбулася третя звітно-виборна конференція Федерації футболу Кобеляцького району.

Організація діє в Кобеляцькому районі з 2007 року. Із самого початку її очолює відомий у Кобеляках гравець та футбольний арбітр Олег Дробітько. Саме він мав відзвітувати про виконану протягом 2011–16 років роботу та розповісти про перспективи федерації. Крім того, учасники конференції мали обрати нове керівництво організації.

У залі засідань зібралися 35 делегатів. Серед них — кілька депутатів районної та міської рад. Прийшли на зібрання і голова райради Володимир Кішінський та міський голова Олександр Копелець. Із Полтави приїхав заступник голови обласної Федерації футболу Олександр Дігтярь. Він привіз кілька м’ячів у подарунок.

Олег Дробітько проінформував присутніх, що за останній час виявили бажання увійти до складу федерації чимало футбольних колективів. Серед них — «Челсі+», «Вендетта», «Аматори», «Проц-Енерго», ДЮСШ, «Динамо» та інші. Під егідою організації регулярно проходять турніри з футболу, футзалу та пляжного футболу. У них беруть участь не лише кобелячани, а й колективи з сусідніх Новосанжарського та Козельщинського районів. Бюджет федерації становив близько 10 тисяч гривень. Ці гроші надходили переважно з обласної федерації. Олег Дробітько для порівняння нагадав, що у Чутівському районі місцева влада виділила на потреби своєї федерації у 2015 році 30 тисяч гривень, у Карлівському — 20 тисяч.

Олександр Дігтярь назвав роботу Кобеляцької федерації футболу успішною. Він наголосив, що кобелячани знаходяться у трійці лідерів, поряд із Полтавою та Кременчуком. Також чиновник пообіцяв, що у поточному році на потреби районного футболу виділять 100 м’ячів.

А голова райради Володимир Кішінський висловив готовність провести роботу з депутатами і теж виділити на районну федерацію футболу кілька десятків тисяч гривень.

Був у роботі конференції і дещо несподіваний момент. Олег Дробітько вручив Олександру Жуку, представнику команди «Авангард», золоті медалі чемпіонів району 2010 року. Тоді, як відомо, спільним рішенням спортивних інструкторів жуківську команду зі скандалом позбавили чемпіонства. Газета «ЕХО» у свій час повідомляла про перипетії того неоднозначного дійства. І ось через 6 років нагороди футболістам вручають.

Вислухавши доповідь та виступи присутніх, делегати одноголосним рішенням вчергове обрали Олега Дробітька головою Федерації футболу Кобеляцького району.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2016, 16:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я


1. Вболівальник / 26 лютого 2016, 18:49
Були часи коли футбол у нашому районі був наймасовішим видом спорту. Згадаймо знаменитого воротаря Миколу Дмитренка.
Керівники району, міста старались не пропускати жодного матчу. На стадіоні було дуже багато людей, відчувалася атмосфера справжнього свята.
2. микола / 26 лютого 2016, 20:43
Так я памятаю, таку гру дивилися з насолодою. А чого не чути за Детюка. Коли йому присвоять звання почесний громадянин міста Кобеляки.
3. Кінофан / 26 лютого 2016, 22:33
2.микола
«А чого не чути за Детюка. Коли йому присвоять звання почесний громадянин міста Кобеляки.»

"Если человек идиот, то это надолго" ("Бриллиантовая рука")
4. микола / 27 лютого 2016, 14:46
Навіщо свій діагноз та на весь район оприлюднювати. Не такий ти безнадійний хлопче. Зараз все лікують. (Не Бреліантова рука").
5. обсказала / 3 березня 2016, 18:56
Фанати і тут завелися. А пиріжки їсте з одного ящика.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації