Вхід | Реєстрація

Спортивний і патріотичний турнір

Спортивний і патріотичний турнір

У спортивному залі відділення поліції Нових Санжар провели тенісний турнір, присвячений героям Небесної Сотні.

Цього разу на турнір із тенісу зібралися сорок учасників зі шкіл Новосанжарського району. Перед початком змагань до них звернулися голова районної ради Геннадій Супрун, бібліотекар Тамара Паттієва та учасники Майдану. Урочисту частину заходу відкрив Гімн України, який наживо виконали викладач музичної школи Володимир Каплуновський та його вихованці. Після відкриття юні учасники турніру разом із майданівцями поклали гірлянди до пам’ятника Небесній Сотні у Нових Санжарах.

Турнір, який вкотре організували та провели Віталій Тесля та Юрій Урезченко, традиційно проходив у кількох вікових категоріях і в підсумку приніс наступні результати.
Молодша вікова група. Дівчата. І місце — Лея Черненко (Дубина), ІІ місце — Владислава Скидан (Руденківка), ІІІ місце — Вікторія Байбара (Руденківка). Хлопці. І місце — Віталій Співак (Дубина), ІІ місце — Павло Боклаг (Дубина), ІІІ місце — Артем Урезченко (Нові Санжари).

Середня вікова група. Дівчата. І місце — Богдана Дмитренко (Полузір’я), ІІ місце — Інна Тесля (Нові Санжари), ІІІ місце — Богдана Безручко (Малий Кобелячок). Хлопці. І місце — Денис Левенець (Руденківка), ІІ місце — Олексій Павелко (Мар’янівка), ІІІ місце — Андрій Федоренко (Нові Санжари).

Старша вікова група. Дівчата. І місце — Ірина Коба (Галущина Гребля), ІІ місце — Оксана Лахно (Великий Кобелячок), ІІІ місце — Ольга Янко (Кунцеве). Хлопці. І місце — Олег Давиденко (Стовбина Долина), ІІ місце — Максим П’явка (Нові Санжари), ІІІ місце — Вадим Долішняк (Стовбина Долина).

Переможці та призери отримали медалі та грамоти. Спонсором турніру вкотре виступив голова СФГ «Козубівське» Михайло Васюта.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2016, 17:25 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації