Вхід | Реєстрація

До уваги вимушених переселенців з окупованих територій та зони бойових дій

До уваги вимушених переселенців з окупованих територій та зони бойових дій

В Україні впроваджується масштабний проект, який спрямований на сприяння правовому захисту громадян, які вимушені залишити окуповані та небезпечні території.

Програма впроваджується Представництвом Датської Ради у справах біженців в Україні за фінансування Департаменту Єврокомісії з питань гуманітарної допомоги і захисту громадянського населення (ЕСНО) в 20 областях нашої держави. Партнером проекту в Чернігівській, Сумській та Полтавській областях є Чернігівський громадський комітет захисту прав людини.

У рамках проекту вимушених переселенців з окупованих територій та зони бойових дій, інформують через ЗМІ про їхні законні права, засоби правового захисту і доступність юридичних послуг. Кваліфіковані юристи надають всебічну безоплатну юридичну та консультаційну підтримку, адвокатську допомогу, в тому числі в національних й міжнародних судових інстанціях, з правових питань щодо статусу внутрішньо переміщених осіб, отримання соціальних гарантій та пільг, працевлаштування, переоформлення прав власності та документів, компенсацій за пошкоджене або втрачене внаслідок бойових дій майно, тощо.
У Полтавській області вищезазначений проект реалізується Громадською організацією «Небайдужі жінки Донбасу».

17 березня 2016 року з 14 години в залі засідань Кобеляцької міської ради юристи Громадської організації «Небайдужі жінки Донбасу» будуть надавати безкоштовні юридичні консультації для вимушених переселенців з окупованих територій та зони бойових дій.

Попередній запис за телефоном: 3-18-92, до 16.03.2016 року


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2016, 09:32 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації