Вхід | Реєстрація

Обласні змагання юних науковців

Обласні змагання юних науковців

З 12 по 14 лютого 2016 року позашкільний навчальний заклад Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» провів ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення МАН України в 2015/2016 н. р. Цьогорічний обласний конкурс-захист був 25.

Урочисте відкриття дійства відбулося 12 лютого 2016 року в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка.

Протягом 12-13 лютого програмою конкурсу-захисту було передбачено написання учнями контрольних робіт з базових дисциплін та захист науково-дослідницьких робіт на базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

До складу журі конкурсу-захисту ввійшли науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів м. Полтави.

Наш район представляли учні з чотирьох шкіл, які захищали науково-дослідницькі роботи в таких секціях:

«Англійська мова» - Сіврюк Вікторія, учениця 10 класу Новосанжарського НВК (керівник Сіврюк О. М.);

 «Українська література» - Гавриленко Ольга, учениця 9 класу Нехворощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (керівник Шерстюк Н. Д.);

«Всесвітня історія» - Бибик Владислав, учень 11 класу Кунцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (керівник Білоцерківець Т. А.);

 «Історичне краєзнавство» - Сапога Катерина, учениця 11 класу Малоперещепинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М. А. Клименка (керівник Кравченко І. Є.).

14 лютого 2016 року у великі актовій залі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка підведено підсумки ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України та нагороджено переможців І, ІІ та ІІІ ступенів.

Перемогу гідно вибороли - Сіврюк Вікторія (І місце), Бибик Владислав (ІІ місце).

Сіврюк Вікторія представлятиме нашу область на Всеукраїнському конкурсі. Бажаємо їй успіхів та перемог!

Вітаємо наших науковців та їх керівників із успішним захистом! Бажаємо нових злетів на науковій ниві!


Автор: Тетяна Шинкаренко, методист загальної середньої освіти


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2016, 10:35 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації