Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі внаслідок отруєння чадним газом помер чоловік

У Кобеляцькому районі внаслідок отруєння чадним газом помер чоловік

28 лютого 2016 року на адресу Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення від громадянки про те, що вона виявила вдома тіло свого сина без ознак життя.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. В ході з’ясування обставин встановлено, що померлим є 35-річний чоловік.

В ході огляду домогосподарства встановлено, що стіни кімнати та меблі обгорівші, електропроводка розплавлена, в будинку відчувається різкий запах угару.

За життя зловживав спиртними напоями, вів аморальний спосіб життя. За висновком судово-медичного експерта, смерть настала внаслідок отруєння чадним газом.


Автор: За інформацією Кобеляцького ВП ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2016, 16:21 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації