Вхід | Реєстрація

У Піщаному ледь не згорів водій лековика

У Піщаному ледь не згорів водій лековика

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 29-го лютого близько 20-ї години в селі Піщане Кременчуцького району.

За попередньою інформацією, 40-річний водій автомобіля BMW зіткнувся з вантажним автомобілем «VOLVO», що рухався попереду, після чого вже нерегульований транспортний засіб викинуло на узбіччя та в подальшому на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з рухаючимся на зустріч автомобілем «Daewoo Lanos».

В результаті ДТП сталося загорання автомобіля BMW 325. Водій автомобіля BMW з тяжкими травмами госпіталізований до лікарні. Вантажне авто та «Daewoo Lanos» отримали механічні пошкодження.

За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Свідків та очевидців пригоди прохання звернутися до Кременчуцького районного відділення Кременчуцького відділу поліції за адресою м. Кременчук, вул. 60 років Жовтня, 166 чи за телефоном +380977033918.

Правоохоронці, черговий раз, звертаються до учасників дорожнього руху з нагадуванням про необхідність дотримання елементарних правила швидкісного режиму в населеному пункті, а також дотриманням правил дорожнього руху.


Автор: За інформацією Кременчуцького відділу поліції ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2016, 18:37 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації