Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі поліцейські знайшли викрадену корову

Кобеляцькі поліцейські знайшли викрадену корову

До поліції звернулася мешканка Кобеляцького району про те, що вночі з її домогосподарства викрали корову вартістю 20 тисяч гривень.

На місце події виїхали працівники поліції. В ході огляду господарства встановлено, що худоба знаходилася у незачиненому на замок сараї.

В ході оперативно-розшукових заходів встановлено особу, яка вчинила дане правопорушення. Ним виявився 21-річний мешканець села.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). За вчинення правопорушення хлопцеві загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до шести років.


Автор: За інформацією Кобеляцького ВП ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2016, 12:04 | Кобеляки | Кримінал
1. микола / 2 березня 2016, 12:52
Крадія знайшли,а корову?Забили,перепродали...Бабці від того,що знайдуть роги і копита на кишеню легше не стане.Їй би краще знайдена корова,а ворик-діло друге.Якщо вкрав злидень,то борг плакав.
2. Кінофан / 2 березня 2016, 14:09
"Тут уголовный розыск, а не баня. Тут немае ни голых, ни дурных" (ДИВ. СЕРИАЛ "ЛИКВИДАЦИЯ")
3. заїзжий / 6 березня 2016, 06:00
Основне, що корова на замок не зачинена.Потрібні ще грати і сигналізація та приватна охорона, тоді шукатимуть.Подвиг поліції, розкрили злочин,.Алкаш напевне біля корови заснув.А де розкриття резонансних вбивств та розбоїв.Відсутність кадрів найбільша проблема поліції.матеріальне забезпечення залишилось на тому ж рівні,що було й раніше та й схеми залишились ті, що й були.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації