Вхід | Реєстрація

Роботи-пилососи скоро будуть в кожному домі

Роботи-пилососи скоро будуть в кожному домі

Останнім часом все більше користуються попитом прилади, які допомагають виконувати роботу по господарству. Це і так звані "інтелектуальні" мультиварки, які готують страву, без вашої участі в потрібний вам час. Ви лише засипаєте в прилад всі необхідні продукти і виставляєте час на таймері. Решту за вас автоматично зробить чудо-прилад. Не меншим попитом користуються посудомийні машини. Нехай і електроенергії та води під час її роботи затрачається чимало. Та економиться ваш час і сили. А це дуже важливо, особливо, після важкого трудового дня чи після прийому великої компанії у себе вдома.

Та є ще один чудо-прилад, який вже позитивно оцінили багато господинь. Це — робот-пилосос. І чим більшим попитом він користується, то і ціни на нього стають дедалі демократичнішими. І сьогодні ми детальніше зупинимося саме на цьому приладі. До речі, з широким асортиментом роботів-пилососів ви можете ознайомитися на сайті 5ok.com.ua.

Робот-пилосос представляє з себе два пристрої: зарядну станцію та, власне, самого робота-прибиральника. Процес прибирання виглядає так: "зарядка" стоїть в одному місці, як правило, в центрі кімнати. У цей час робот переміщується по всій площі кімнати, яку потрібно прибрати. Траєкторію його руху встановлює виробник. Деякі роботи-пилососи умовно ділять площу приміщення на квадрати і по-черзі проходять кожен з них. Інші виробники можуть запрограмувати пристрій на рух по спіралі. Та кінцевий результат один: приміщення стає ідеально чистим від бруду та пилу, навіть під столами, ліжками чи диванами. Звісно ж, якщо під них зможе "пролізти" конструкція висотою близько десяти сантиметрів. Час від часу робот повертається і повторно проводить прибирання.
Та все ж таки, робот-пилосос не являється альтернативним замінником звичайного побутового пилососа. Він, перш за все, очищає лише підлогу. Він не має спеціальних насадок для очистки диванів, стін чи стелі.

Існує думка, що робот може працювати без втручання людського фактору. Та насправді, після покупки вам доведеться запрограмувати його на роботу: виставити необхідні параметри прибирання та час роботи. Також вам періодично потрібно буде очищати сам пилосос: його щітки та різноманітні датчики. Також варто замінювати мішки для збору пилу та сміття.

Серед противників подібних роботів-прибиральників існує стереотип, що такий прилад під час роботи "зажовує" все підряд, що трапляється йому на шляху: капці, проводи, та інше. Насправді, це не так. Адже щітки приладу мають доволі невеликі розміри, які не здатні поглинути великі предмети.

Зрештою, купувати вам чи ні такого помічника по господарству — вирішувати вам. Та гадаємо, через якихось десять років такий прилад буде практично в кожному домі.


Автор: Марія Романова
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2016, 16:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації