Вхід | Реєстрація

У конкурсі фотоаматорів перемагають учениці Малокобелячківської та Кустолівської ЗОШ

У конкурсі фотоаматорів перемагають учениці Малокобелячківської та Кустолівської ЗОШ

Наприкінці лютого в Новосанжарському будинку дитячої та юнацької творчості відбувся конкурс юних фотолюбителів «Моя Україна». Головним організатором заходу виступила Новосанжарська районна станція юних техніків.

Авторитетне журі оцінювало конкурсантів за трьома складовими:  домашня робота (три різножанрові фотографії), тестування щодо відповідності знань у галузі фотографії та виконання практичної роботи, що включало в себе техніку фотозйомки.

Героями фотозмагань були учні загальноосвітніх шкільних закладів район, де в позаурочний час проводиться відповідна гурткова робота.

Переможцями стали: Діана Горобець, Дарина Делія та Ольга Нагибіна (перша й третя конкурсантки - представники Малокобелячківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, друга —  Кустолівської ЗОШ І-ІІІ ступенів).

Журі відібрало й кращі роботи для обласного заходу, де їх,  представлятимуть автори.

Окрім того, найближчим часом планується відкриття фотовиставки в Новосанжарському центрі культури та дозвілля, де будуть представлені  всі роботи юних фотоаматорів, які брали участь у цьогорічних фотозмаганнях.


 


Автор: Андрій ЛЮБКО, член журі фотоконкурсу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Антон / 2 березня 2016, 17:03
Андрюха, привіт! Бажаю тобі частіше в єхо статті писати, бо Володя зі своєю лисою цим націоналістичним шизофренізмом уже трохи дістав.
2. гість / 2 березня 2016, 18:04
1.Антон
«олодя зі своєю лисою цим націоналістичним шизофренізмом уже трохи дістав.»

Трохи???Та ні,він уже ним за.бав!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації