Вхід | Реєстрація

За «Рейнджроверами» потрібно їхати у Київ, а «Рено» можна придбати і у Полтаві

За «Рейнджроверами» потрібно їхати у Київ, а «Рено» можна придбати і у Полтаві

По великому рахунку проблем із придбанням автомобіля в Україні не існує. Всевладне суспільство споживання надає можливість купити все і у будь-який проміжок часу. В основному проблема вибору обмежується виключно товщиною гаманця потенційного покупця. Можна придбати і супердорогий «Фераррі», і скромну «Таврію». Але так здається лише на перший погляд. Насправді ж людям із обмеженими фінансовими можливостями потрібно знати деякі невеличкі, але принципові нюанси. Скажімо, авторинок Полтави пропонує один асортимент автомобілів, а київський – зовсім інший.

У цьому на власному досвіді переконався житель Карлівки Костянтин Петренко, котрий вирішив придбати собі недорогий автомобіль для роботи. Приватному підприємцю Петренко доводиться регулярно перевозити невеличкі вантажі із Полтави. Костянтин заробляє на життя тим,що збирає меблі по індивідуальному замовленню. Складові майбутніх шаф-купе, кухонь та спальних кімнат він купляє в обласному центрі, а вдома збирає все це до готової продукції. Кілька років Костянтин наймав автомобілі для перевезення. Та з часом зібрав певну суму і вирішив придбати власне авто. Вибирав між «Рено Кенго», «Фіат Добло» чи іншим маленьким фургончиком з дизельним двигуном.

Спочатку Петренко вирішив поїхати на оглядини у Київ. Товариш їхав  у столицю у справах і взяв Костю із собою. Чомусь друзяки вирішили, що в Києві у них буде великий вибір. Але столичний ринок відверто розчарував. На автомобілів товариші побачили дуже багато. Але асортимент товарів, які пропонували київські перекупники виявився вельми специфічним. Костянтин не стримує посмішки, згадуючи поїздку на київський авторинок. Він каже: « Там 25 відсотків площі ринку займають «Рейнджовери», ще 25 – «Лендровери», ну ще всякі «Порші», Пассати», «Кемрі» та інші автомобілі преміум чи люкс класу. Я побачив лише з десяток «робочих конячок», таких, як мені потрібно».

Розчарувавшись у Києві, Костянтин Петренко вирішив шукати потрібний йому автомобіль у Полтаві. При цьому із відвідинами традиційного суботнього авто ринку, чоловік вирішив не поспішати. Для початку він проштудіював численні сайти на яких автолюбителі розміщують оголошення про купівлю або продаж своїх «сталевих коней». І одразу зрозумів, що потрібну йому автівку знайде саме у Полтаві або взагалі – у якомусь скромному райцентрі. Адже не надто багаті місцеві автолюбителі і техніку пропонують відповідну – скромну і без понтів.


Автор: Степан ЛУГОВИЙ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2016, 22:34 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації