Вхід | Реєстрація

Поліція інформує

Поліція інформує

Зловмисника, який украв корову, знайшли

26 лютого мешканка одного із сіл Бутенківської сільради Кобеляцького району звернулася із заявою про те, що вночі з її домогосподарства викрали корову. На місце події виїхали працівники поліції для з’ясування обставин. У ході огляду господарства встановлено, що худоба знаходилася у незачиненому на замок сараї. Зі слів потерпілої, сума завданих збитків становить 20 тисяч гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження згідно частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено особу, яка вчинила це правопорушення. Ним виявився 21‑річний мешканець села, раніше не судимий. Проводяться слідчі дії. За вчинення правопорушення хлопцеві загрожує позбавлення волі на строк від 3‑х до 6-и років.

Також встановлено, що цей громадянин непричетний до серії крадіжок худоби, що мали місце на території Кобеляцького та сусідніх районів. Пошуки зловмисників, які здійснювали крадіжки, тривають.

 

Небезпечне куріння

28 лютого до Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення від громадянки про те, що вона виявила вдома тіло свого сина без ознак життя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У ході з’ясування обставин встановлено, що помер 35‑річний чоловік. При огляді домогосподарства виявлено, що стіни кімнати та меблі обгоріли, електропроводка розплавилась, у будинку відчувається різкий запах чаду. Покійний за життя зловживав спиртними напоями, вів аморальний спосіб життя, неодноразово засинав з сигаретою. Згідно висновку судово‑медичного експерта, смерть настала внаслідок отруєння чадним газом.

 

Зустріч начальника з депутатами Лучківської сільської ради

26 лютого Володимир Федан, начальник Кобеляцького відділу поліції, провів зустріч в селі Лучки з депутатами сільської ради. Обговорили питання взаємодії населення і поліції та спільні шляхи подолання злочинності. Під час зустрічі обговорено такі проблеми як правопорушення серед молоді, негативний вплив алкоголю на неповнолітніх, боротьба з розповсюдженням наркотичних засобів, необхідність встановлення камер відеоспостереження на околицях села, а також питання співпраці поліції з відділами охорони приватних підприємств району та інше.

 

Кривава сварка

24 лютого до Кобеляцького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на території одного із приватних домогосподарств у селищі Білики Кобеляцького району виявлено труп. На місце події для з’ясування обставин одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Під час огляду місця події працівниками поліції встановлено, що померлий чоловік проживав без реєстрації у одного із мешканців Біликів та допомагав йому по господарству. При первинному огляді трупа судово‑медичним експертом на тілі останнього виявлено тілесні ушкодження. Труп направлено в морг Кобеляцької ЦРЛ для встановлення причини смерті.
Згідно акту про причину смерті, чоловік помер внаслідок травматичного шоку, переломів ребер, розриву легені.

За цим фактом слідчим відділенням Кобеляцького відділу поліції відкрите кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство).

У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що тілесні ушкодження померлому спричинила 36‑річна співмешканка господаря подвір’я під час сварки, яка переросла у бійку. Жінка затримана, проводяться слідчі дії.


Автор: Катерина Смага, інспектор Кобеляцького відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2016, 12:42 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації