Вхід | Реєстрація

«Прапор» вчергове виборює кубок

«Прапор» вчергове виборює кубок

26 лютого відбулись заключні матчі відкритої першості Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з волейболу сезону 2015–2016 року.

До останнього ХІ туру команда «Дашківка», набравши 21 очко, знаходилась на другому місці. За нею з однаковим результатом (20 очок) розташувались колективи «Джокер», «Штіль» та «Династія». Тож, щоб піднятися в турнірній таблиці вище за своїх суперників, у останньому турі команди боролись за кожне очко.

У першому матчі «Джокер» упевнено переміг «ДЮСШ» у обох партіях (25:14, 25:12). У наступному поєдинку «Штіль» зустрівся з «Джокером». Протягом перших двох періодів точилась запекла боротьба, та сили були рівними. За таких обставин переможця вдалося визначити лише в третій партії, де кращою була команда-новачок «Штіль».

Щоб зайняти третю сходинку турнірки, «Штілю» необхідно було здобувати перемогу над досвідченою «Династією». Та через ряд помилок, які під час прийомів і подач допускали волейболісти, їм не вдалось переграти команду Олександра Ярошенка. Як результат, 2:0 (25:19, 25:21).

По закінченні ігор відбулося нагородження команд. Другий рік поспіль кубок турніру виборює молода й амбітна команда «Прапор». Другу сходинку посів «Джокер». На третій позиції — «Династія».

Також було визначено кращих гравців у номінаціях. Кращим захисником став Сергій Теркун («Дашківка»), кращим блокуючим — Роман Гузченко («Династія»), кращим розігруючим — Олексій Колінько («Штіль»), кращим нападником — Олексій Дрофа («Джокер»), кращим гравцем — Владислав Якименко («Прапор»).


Автор: Ярослав ДМИТРЕНКО, суддя змагань


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня 2016, 10:56 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації