Вхід | Реєстрація

На варті закону і правопорядку

На варті закону і правопорядку

Чергова ротація правоохоронців батальйону спецпризначення "Полтава", які охороняють правопорядок у містах Донбасу, відбулася у Полтаві. Бійці змінять своїх колег, що відправились до зони АТО 10 січня, і будуть охороняти там правопорядок 1,5 місяці.

Молодого воїна батальйону з позивним "Саняба" прийшла проводжати кохана дівчина Тетяна. Розповідає – страшно відпускати коханого, але розуміє – там його допомога необхідна.

"Відповідальність, покладена на бійців батальйону, дійсно збільшилась", - говорить начальник обласного управління Національної поліції Олег Бех.

Сьогодні ви несете службу на найнебезпечніших ділянках, на ваших плечах лежить правопорядок і захист мирного населення від можливих посягань на життя і майно, - сказав Олег Бех.

У зону АТО бійців проводжали їх родини, представники громадськості, органів влади. Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький побажав здоров'я і мужності у виконанні нелегкої місії – збереження законності у зоні АТО.

-  І найголовніше – повертайтесь живими і здоровими до своїх родин, до нас. А ми будемо чекати на вас, і берегти злагоду у громаді, - побажав голова обласної ради.


Автор: Прес-служба обласної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2016, 11:15 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації