Вхід | Реєстрація

Новосанжарці не оцінили Леонтьєва і Аллегрову

Новосанжарці не оцінили Леонтьєва і Аллегрову

На святі зими у Нових Санжарах палили «війну», роздавали хліб і співали російських пісень.
28 лютого видався погожий день. З самого ранку над Новими Санжарами світило яскраве сонце. Чим не чудовий день для свята? Проте новосанжарці, схоже, так не вважали, тому що на 11:00 на центральній площі селища, де мало проходити свято проводів зими та зустрічі весни, зібралося всього кілька десятків людей.

Зрештою, ті, хто не прийшли, втратили небагато. Сценарій свята особливою оригінальністю не вирізнявся і до болю нагадував такі ж свята останніх п’яти-шести років. Традиційні Дід Мороз та Снігурка (у традиційному ж російському кокошнику. — Авт.), не менш традиційні Козаки, Зима і Весна, маленькі весняні Місяці у смушевих шапках. Усе яскраве, красиве, навіть, миле, але вже не раз і не два бачене. Хоча, можливо, новосанжарці проігнорували свято з інших причин, не пов’язаних із повторюваним сценарієм. До речі, щодо повторюваності. Кожного року на свято проводів зими традиційно спалюють мішки з написами «Корупція», «Безробіття», «Криза». Їх палять, а вони все не згорають. Цього року до них додався ще один мішок: «Війна».

До речі, завершилася театрально-урочиста частина свята зворушливим врученням короваїв представницям влади: селищному голові Інні Кобі та першому заступнику голови райдержадміністрації Наталії Постольник. Після цього Інна Олександрівна у кращих традиціях новосанжарських свят вирушила «в народ» і по шматочку роздала свій коровай. Вийшло досить зворушливо.

Утім, навіть така чуйність і щедрість селищного голови не розбурхала новосанжарців. Вони чомусь досить прохолодно зустріли артистів естрадно-музичного центру «Вікторія». Аж незручно було, коли поважний ведучий із Полтави веселим голосом закликав: «Санжари, я не чую вас!», а у відповідь — тиша…

Хто знає, що саме у святі не сподобалося новосанжарцям? Може, нещодавній гала-концерт «Дзвінких голосів» повністю задовольнив їх культурні бажання і на полтавських гостей вже елементарно не вистачило енергії? Артисти із Полтави співали і грали натхненно, а людей на площі не більшало, а меншало. Варто зауважити, що ті, хто лишилися, уже посередині концерту почали аплодувати. А завжди безпосередні діти — навіть пританцьовувати перед сценою.

У другій частині концерту вже напівспорожнілій площі показали кілька музичних пародій. Їх глядачі також сприйняли, м’яко кажучи, неоднозначно. Адже артист-пародист виходив на сцену чомусь переважно в образах російських зірок естради: Ірини Аллегрової, Валерія Леонтьєва, Стаса Михайлова.

— Для кого це свято?! — обурюючись, запитала одна із глядачок. — Я такого жаху давно не бачила! Навіщо нам привозять пісні росіян, які підтримують війну в Україні. А ми це маємо слухати?!

Жінка, а за нею ще кілька чоловік пішли з площі. І до завершення виступів артистів перед сценою лишилося зовсім мало новосанжарців. Хотілося б написати, що свято вдалося. Проте, рука не підіймається.

До слова, журналісти тижневика «ЕХО» перевірили і не знайшли прізвищ Леонтьєва, Аллегрової та Михайлова у списку діячів російської культури, які підтримали дії Путіна щодо Україна. Проте, осад все ж таки залишився.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. Батюшка / 4 березня 2016, 17:14
Кожного року на свято проводів зими традиційно спалюють мішки з написами «Корупція», «Безробіття», «Криза». Їх палять, а вони все не згорають.
Мракобіси! За цевас БОГ карає!
В церкву Київського Патріархату молитися ідіть!
2. Батюшка / 4 березня 2016, 17:16
Там за кожен мішок свічку купіть і поставте.
Тільки в церкві купляйте, там вони освячені.
3. Ной / 4 березня 2016, 17:28
2.Батюшка
«Тільки в церкві купляйте, там вони освячені.»

Тут, плять, адмін каленим залізом рекляму видаляє. Ану, подивимось, чи цю видалить.
4. Ной / 4 березня 2016, 17:30
1.Батюшка
«В церкву Київського Патріархату молитися ідіть!»

А вона, та церква, що не під тим самим "еврейской девы сыном"?
5. Ной / 4 березня 2016, 17:32
1.Батюшка
«Кожного року на свято проводів зими традиційно спалюють мішки з написами «Корупція», «Безробіття», «Криза». Їх палять, а вони все не згорають. Мракобіси! За цевас БОГ карає!»

Тю, пля, а що бог за корупцію, безробіття і кризу? Чи ваш бог за те, щоб людей палили?
6. Дмитро / 4 березня 2016, 17:39
2.Батюшка
«Тільки в церкві купляйте, там вони освячені.»

Оце правильно, скиньтесь батюшкі на нову тачку.
7. Ігорьок / 4 березня 2016, 17:54
Авторе,помилка в передостанньому реченні(Путіна щодо Україна(и)).
Щодо пародій і пісень на російській мові,то не чудіть,в тих піснях небуло й натяку на щось антиукраїнське.Російську мову в нашій країні не заборонили.Хоча в одній і тій ситуації один отримує оргазм,іншого накриває маразм.Одне нагадати хочу, що серед російських авторів і виконавців Макаревич,Грєбєнщиков і інші,котрі засудили дії путіна,й зараз в опалі.
8. O_Sedoy / 4 березня 2016, 17:56
киевского патриархата - это секта, никем непризнанная
9. Голопупенко / 4 березня 2016, 18:20
7.Ігорьок
«Одне нагадати хочу, що серед російських авторів і виконавців Макаревич,Грєбєнщиков і інші,котрі засудили дії путіна,й зараз в опалі.»

Ну ти б Ігороьк не чудив, які вони російські. Ти б вже писав, як у тому анекдоті "Великий гусский жудожник годился в бедной евгейской семье".
10. Анархіст / 4 березня 2016, 18:26
8.O_Sedoy
«киевского патриархата - это секта, никем непризнанная»

Киевский патриархат это истинная православная христианская церковь которая пребывает со своим народом что сейчас ведёт борьбу с агрессором путинской Россией
11. Філософ / 4 березня 2016, 18:32
10.Анархіст
«Киевский патриархат это истинная православная христианская церковь которая пребывает со своим народом что сейчас ведёт борьбу с агрессором путинской Россией»

Так ти Анархіст чи Антихрист? Усі церкви разом із так званим богом придумали евреї.
12. limar / 4 березня 2016, 20:41

Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
13. Ігорьок / 4 березня 2016, 22:03
9.Голопупенко
«Ну ти б Ігороьк не чудив, які вони російські. Ти б вже писав, як у тому анекдоті "Великий гусский жудожник годился в бедной евгейской семье"»

Глубокоуважаємий Голопупенко,я ж написав "російських",а не руських.А Росія ще той інтернаціональний венігрет.Насправді не на те ти звернув увагу.
12.limar
«Хлопчик, який спілкується з новосанжарцями або бухий, або ж просто йолоп...»

Вам звичайно більше подобається якщо репортаж вів інший еховець з патлами по плечі й лисою дружиною поруч.А як на мене краще цей хлопець,позитивний у всякому разі.
14. Гість / 5 березня 2016, 06:58
Як ВЛУЧНО назва статті відображає невдало організований захід...
15. Іван Ясен / 5 березня 2016, 07:17
На проводах не був,але знайомі говорили,що концертна програма цілком була яскрава.Людей насправді малувато було,слабо розрекламували,чи народ не проснувся.А ті хто незадоволені виконанням пісень російською мовою,це провокатори,не про матушку расєю і руській мір співали.Декого давно вже треба в стойло відправити бикувати:"хто неплига той москаль" і так далі.
16. limar / 5 березня 2016, 15:24
Добре, якщо я порушив пунк 2.1 Ваших правил, то напишу по іншому: хлопчина, який спілкується з новосанжарцями якось дивно себе веде-не як журналіст). Стосовно іншого еховеця з патлами по плечі й лисою дружиною поруч, то я не знаю про кого йде мова, мабуть такий же фахівець журналістики як і той, що в кадрі. У Вас мабуть там всі такі, адже ні для кого не секрет (та і для Вас напевно також), що в Кобеляках в супермаркеті "Два кума" попередній випуск друкованого "Еха" знімають з продажу після виходу чергового.)
Знову порушую 2.1?)
17. Сноп / 5 березня 2016, 16:12
16.limar
«. У Вас мабуть там всі такі, адже ні для кого не секрет (та і для Вас напевно також), що в Кобеляках в супермаркеті "Два кума" попередній випуск друкованого "Еха" знімають з продажу після виходу чергового.)»

Я наприклад не зрозумів значення цього речення. А що повинні залишати? Газета не продалась, її зняли з продажу як застарілий товар. Чи "лімар" мав на увазі, що газета погано продається? Ну тоді тобі за чіткість висловлювань і гостроту піднятої теми потрібно Пулітцерівську премію давати.
Чи ти Ларрі Кінг?
18. Вегас / 5 березня 2016, 17:46
16.limar
«мабуть такий же фахівець журналістики як і той, що в кадрі.»

Той що в кадрі на порядок вище, ніж той що з хвостом і лисою дружиною. Так що хлопці, не соромтесь, приіжайте ще, викладайте свіженькі відеосюжети з життя Нових Санжар.
19. Сироп / 5 березня 2016, 20:01
Навіть стіл з спиртним не допоміг зібратися масово санжарцям.Людям потрібні не зреліща,а хліб.Чомусь корупціонери не прийшли на захід,замість себе винесли мішки
20. mikola / 5 березня 2016, 20:30
сьогодні,в нехворощі в клубі був концерт до 8 березня,був присутній зав.районною освітою кульчицький привітав зі святом піонерський клуб,а школу навіть не згадав,все село в шоці,що це було і де він такий взявся..............
21. cobatsura / 5 березня 2016, 20:41
ха-ха
22. dada / 5 березня 2016, 21:01

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
23. макар / 5 березня 2016, 21:40
Кульчицький ваш залишився керівником станції юних техніків,от він своїх колег і привітав.В санжарах в загалі не було керівників і нічого.Нам навіть краще без них,ще дивитись на ці самодовольні морди
24. Гість / 5 березня 2016, 22:24
Чому ж він не вітатиме Лещинок, як вони перед ним стеляться, щоб ще трохи Федорівна пропрацювала, бо Лещенко на пенсії і працює І донька теж при ділі якоби. Вона ж їх і запрошує на всі свята , які проходять в селі з тих пір , як його призначили Зав відділом осіти.
25. Юляська / 5 березня 2016, 23:17
Про що Ви говорите, які Вони керівники , ото що Супрун , що Бульбаха, що той Кулчинський з селищною Інною Кобою, вони тільки відсижуються в кріслах, ніколи нічого не робили і робити не будуть. Санжари перетворюються в село. Ганьба таким ледарям. Река понаставляв своїх дружбаків "керівниками так званими", ще й називають його народним щастям. Це не щастя це ГОРЕ, ГОРЕ нашого селища і району. Ганьба.........
26. Іван Ясен / 6 березня 2016, 06:50
25.Юляська
«Про що Ви говорите, які Вони керівники , ото що Супрун , що Бульбаха, що той Кулчинський з селищною Інною Кобою, вони тільки відсижуються в кріслах, ніколи нічого не робили і робити не будуть»

А кого,ти бачиш керівниками району і селища?Назви прізвища твоїх "професіоналів" на посаду голів РДА,райради,селради,районо!Цікаво хто твої друзяки:"хтонеплигалки свободівські,чи може гаспада бившіє,ну ті що на колчаковскіх фронтах і т.д."Думаю відмовчишся,нема тих чотирьох кандидатів яких ти зможеш назвати.
27. Юляська / 6 березня 2016, 09:41
Прийде час і все стане на своє місце. Тоді подивишся, які прийдуть професіонали, не такі нікчеми, як зараз. Січас -це все мафіозія....
28. Гість / 6 березня 2016, 12:05
26.Іван Ясен
«26. Іван Ясен / сьогодні, 06:50»

26.Іван Ясен
«А кого,ти бачиш керівниками району і селища?Назви прізвища твоїх "професіоналів" на посаду голів РДА,райради,селради,районо!Цікаво хто твої друзяки:"хтонеплигалки свободівські,чи може гаспада бившіє,ну ті що на колчаковскіх фронтах і т.д."Думаю відмовчишся,нема тих чотирьох кандидатів яких ти зможеш назвати.»

В Івашини нік новий, а мислення примітивне...
29. макссим / 6 березня 2016, 12:26
Якби дали людям дійсно вибирати своїх керівників,а не купляти і підтосовувати вибори,вони б вибрали гідних,а не навязаних Рекою,чи Лебеденим.Що в Києві,що в Санжарах,одне і теж,людей за бидло приймають
30. Іван Ясен / 6 березня 2016, 13:51
28.Гість
«В Івашини нік новий, а мислення примітивне.»

Нік у мене дуууже старий,просто забутий.Мислення в мене(Івашини):-)ніскільки не примітивне,а логічне.Якщо Юлі не подобаються сучасні місцеві керівники й вона знає кращих,то нехай їх назве.Де конкретні прізвища?А якщо немає,то нічого ляпати язиком чепуху всяку.
В чому примітивізм мого мислення?Скажи пане Гість?
31. Сноп / 6 березня 2016, 14:04
26.Іван Ясен
« кого,ти бачиш керівниками району і селища?Назви прізвища твоїх "професіоналів" на посаду голів РДА,райради,селради,районо»

А навіщо аж чотири керівники? Посади голови райради і РДА вже давним-давно непотрібні. Туди кого не постав результату не буде.
А на посаду селищного голови у Санжарах давно є одна хороша кандидатура - Івашина. Він тяг комунального воза при балаболі Реці, тягне й зараз.Роботу знає прекрасно, людина адекватна і поміркована. Бульбаха нехай повертається у бізнес, а Супрун - ганяє м’яча. І ніхто не помітить цієї "втрати".
З приводу районо не скажу, бо не знаю тієї роботи.
32. Гість / 6 березня 2016, 14:43
Селищний голова з пана Івашини вийшов би дійсно чудовий. А примітивізм твого мислення в тому що ти вважаєш Рекиних та Супрунових маріонеток "керівниками"... Той же Река, Федоренко, Борт, Шовкопляс і т.д. керівники в яких набагато більше досвіду, авторитету вміння і головне результатів роботи.
33. Ваня Клен / 6 березня 2016, 16:13
31.Сноп
«А на посаду селищного голови у Санжарах давно є одна хороша кандидатура - Івашина»

Відсиділась ваша хороша кандидатура в окопі,й зараз підтримує Реку й Кобу.Ні на другій скрипці він грає професійно,непоспориш,але думаю це й усе.Звичка штука непереборна.Ось зараз він за Інну горою стоїть,така ваша перспективна кандидатура.
34. Беха / 6 березня 2016, 16:18
Хлопці ви відхилились від теми,зараз не вибори.Питаю кому помішала Алегрова?Нашому брату що не зробиш,то не так.
35. Мирослав / 6 березня 2016, 18:19
Івашина давно працює на других ролях і першу чергу старався для шефа,а потім для громади.Якби йому Коба і Река не пообіцяли посаду,то де б він зараз був.Курилиха його б не залишила,хоча віддати должное в селищній раді він один адекватний стільки вже років
36. Беркут / 6 березня 2016, 22:45
35.Мирослав
«оча віддати должное в селищній раді він один адекватний стільки вже років»

похвалив себе
37. Нехворощанин / 6 березня 2016, 23:18
Той Кульчицький таке слизьке мурло, мені з ним колись прийшлося мати діло, більше нікому не совітую, а освіту доведе до ручки. Заставляє вчителів іти в отпуск за свій рахунок, незаконно, отак і будемо жити, поки мовчки робитимемо те, що хотять пани...
38. коментар / 7 березня 2016, 20:16
37.Нехворощанин
«Той Кульчицький таке слизьке мурло, мені з ним колись прийшлося мати діло»

були здраві люди на цю посаду, но їм не предлагали бо нада свідомих а єтот не тільки свідодий но і жид а жидам в даний момент відкриті двері.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації