Вхід | Реєстрація

Суд над Троцьким перенесено на 9 березня

Суд над Троцьким перенесено на 9 березня

У четвер,  у Козельщинському районному суді  мав відбутися розгляд справи про адміністративне правопорушення першим заступником голови РДА Олександром Троцьким. Але посадовець на судове  засідання не з’явився. При цьому він подав клопотання у якому зазначив, що хоче аби в суді його інтереси захищав адвокат. У зв’язку з відсутністю такої людини Троцький прохає перенести розгляд справи. Суддя, розглянувши клопотання, зазначив, що згідно закону кожна людина має право на захист в суді, тому переніс розгляд справи на середу, 9 березня. Суддя наголосив, що в разі, якщо Олександр Троцький не з’явиться в черговий раз на суд слухання справи буде проходити без його участі.

Нагадаємо, що Олександр Троцький притягується до адміністративної відповідальності за порушення за ознаками статті 130 КУпАП.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2016, 18:13 | Козельщина | Суспільство


1. Патриот Лупаца / 4 березня 2016, 19:39
Во дает чувак! Какой-то он беззащитный, Троцкий этот, да еще и адвоката фиг найдет... Наверное, к такому дураку в адвокаты идти никто не хочет... Интересно, что там в Козельщине с адвокатами? Может мне пойти к нему в адвокаты, немного возьму... пару-тройку литров пивасика и все.
2. Небайдужа сусідка / 4 березня 2016, 19:44
Адвокат є в селі, що поряд з нашим, працює він в Козельщині, можливо пану Троцькому він не по кишені чи лицем не вийшов?
3. юрій / 4 березня 2016, 20:47
Та хай з Кобеляк,секретаря Сирьожу візьме.Однопартієць дорого не візьме.
4. Троцкист / 4 березня 2016, 20:57
Да здраствуют Свобода,Равенство и Братство ! Да придет Мировая Революция !
5. Тю Навас / 5 березня 2016, 01:48
Ото попав!Нє, я не про Троцького. Про міліціонера.І активістів тих.Бо нехароша мода пішла в Україні.Судити міліціонерів, щоб не обижали крутих обдовбаних гонщиків. І всяких там "буйних" садять,щоб не воображали себе великими активістами і не мішали жити "нормальним пацанам".А за Сашика не переживайте.Йууля лічного адваката пришле -Серьожу Власенка.І вастаржествує закон і парядок в Казельщині.
6. ТЮююю / 5 березня 2016, 08:59
Тю на вас.
Воно ж по людях ходить.
Задумайтесь.
7. сторож / 7 березня 2016, 20:23
6.ТЮююю
«Воно ж по людях ходить. »

І чого ребусами говорити? Шо таке ВОНО по людях ходить? Грип ходить. Так то він. Чесотка -вона. Воно хіба г...но. А г...но не тоне. Ви не переживайте так, випливе і цього разу.
8. хтось / 17 березня 2016, 19:27
Знайшли «громадського активіста»! Подивишся на цього Несвітайлова обійняти і плакати хочеться! Бандюга із бандюг! Чув, що в нього теж проблеми із законом. За розповсюдження наркотиків сидів. Я не проти громадських активістів у Козельщинському районі, але точно не таких. Хто його назначив головою громадського об’єднання? «Братва рвется к власти» одним словом….
9. юрій / 17 березня 2016, 20:03
Який би не був Несвітайло ,але роботу зробив на відмінно.Козельщина це багно і кращих активістів там не має.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації