Вхід | Реєстрація

Чергова трагедія на Смертному

Чергова трагедія на Смертному

Такими є наслідки ДТП, що ввечорі 8 березня сталася в Кобеляках, на перехресті, який місцеві жителі називають Смертним.

Як стало відомо, близько 18 години по вулиці Фрунзе, у бік дніпропетровського мосту, рухалась вантажівка ДАФ. На перехресті Фрунзе-Касьяна, зі сторони хлібозаводу, перед важковаговиком на швидкості, повертаючи вліво, виїхав ВАЗ-2109.

Зі слів водія вантажівки, він різко загальмував, але це не допомогло уникнути зіткнення. У «дев’ятці» перебували четверо молодих людей: двоє хлопців та двоє дівчат. Швидка допомога госпіталізувала трьох із них: водія і обох дівчат. Їх доставлено до Кобеляцької ЦРЛ. За попередньою інформацією, водій легковика та одна з пасажирок знаходяться в комі.

Як повідомили нас лікарі, вранці наступного дня стан двох пасажирів злощасної «дев’ятки» характеризується як стабільно тяжкий.

Потрібно відзначити, що перехрестя вулиць Касьяна та Фрунзе здавна має в Кобеляках погану репутацію. Його називають «смертним», через значну кількість ДТП із постраждалими, що там відбуваються. Жителі райцентру навіть стверджують, що колись на цьому місці було кладовище. Інші говорять, що лікарня. Між тим, місцевий краєзнавець Юрій Попруга заявляє, що немає ніяких достовірних даних ні про цвинтар, ні про медичний заклад на місці сучасної дороги. Юрій говорить:

— Це — район старої, ще дореволюційної, забудови. Цвинтарі у таких місцях не розташовують. Я не експерт у царині дорожнього руху, але думаю, що причина аварійності криється у надзвичайно низькій культурі та дисципліні учасників дорожнього руху.

Важко не погодитись із Попругою. Перевіряючи ще один розповсюджений міф, ми спеціально зафіксували на відео покази спідометра на «дев’ятці». Стрілка застигла на позначці «десять», як і у всіх подібних машинах, навіть, коли вони не рухаються.


Автор: ЕХО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2016, 19:40 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Трамтамтам / 8 березня 2016, 20:25
Млять, знову Смертний. Ну чого вони там "літають". Ех молодьож, молодьож. а може п’яні.
2. Слоник / 8 березня 2016, 20:40
Світлофор треба ставити!
3. Трамтамтам / 8 березня 2016, 20:43
2.Слоник
« 20:40 Вставити цитату
Світлофор треба ставити!»

Дятлам світлофор не завадить літати
4. Гість / 8 березня 2016, 20:46
А толку з того світлофора якщо їздять і ні на знаки ні на дорогу не дивляться. Водій дев’ятки місцевий же 100%.
5. дозор / 9 березня 2016, 08:22
2.Слоник
«Світлофор треба ставити!»

до речі--- СВІТЛОФОРИ раніше там стояли але ВЛАДА їх зняла --мотивуючи неможливістю платити за дорогу єлектроенегію.....
пропоную винести ДАНЕ ПИТАННЯ на сесію міськради і погодити встановлення СВІТЛОФОРІВ В ТАКИХ МІСЦЯХ--- вони там конче потрібні(і через недалекозорість деяких КЕРІВНИКІВ --через їх недбалість-трапляються ДОРОЖНІ ПРИГОДИ)---ДО РЕЧІ-а де поділася посада інженера по безпеці--який прогнозував і вів нагляд за встановленням дорожніх знаків !!!!
на даний час знаки розставляють самі хазяїни і підприємці біля своїх дворів та магазинів....
-
(на верху при повороті направо біля МАГАЗИНУ ВОЙТА-КОЖЕН ДЕНЬ авто-- які там паркуються здійснюють аварійнф ситуації--бо займають прохзжу частину....
питання до міськради і ДПС--НА Х Е РА-У ВАС ПОСАДА ІНЖЕНЕРА ПО БЛАГОУСТРОЮ(щоб пальцем показувати де висипати щебінь--(ЧОМУ СЛУЖБИ ДПС-не контролюють вимоги правил дорожнього руху а також їх швидкість....автомототранспорту...
(в мою молодість в місті і районі-були НАЧАЛЬНИКАМИ ДПС ЖЕНГУРА ЗАМКОВИЙ---так одна їх поява на дорозі наводила ЖАХ на нетрезвих і порушників дорожнього рухй
МЕР міста---наведи порядок (а не катайся по місту заглядаючи бабам під спідниці...(однако вже ти нічого не зможеш....)
6. дозор / 9 березня 2016, 08:28
місця--де потрібні СВІТЛОФОРИ--СМЕРТНИЙ-пошта(біля школи з обох сторін)площа ПЕРЕМОГИ на перехресті
(ЗВЕРНЕННЯ ДО ДЕПУТАТІВ--вартість світлофорів та їх обслуговування не дорожчі за КАМЕРИ відеонагляду--але необхідніші....
7. Бункер / 9 березня 2016, 08:50
Світлофор ду.ракам не допоможе. Там треба ставити шлагбаум. По-перше, надійно. По-друге, назва рідніша для миздобулів. Про їхніх хазяїв нагадує.
8. таксист / 9 березня 2016, 10:36
Человеческие жизни дешевле светофоров.
9. Пупс / 9 березня 2016, 11:55
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
8.таксист
«Человеческие жизни дешевле светофоров.»

Важко із тобою сперечатися. Але ж як примусити жити людину, яка не хоче. Як ось у даному випадку.Водій Ваза явний неадекват. І якщо він не хоче жити. то йому не допоможуть ні світлофори, ні шлагбауми, ні Путін, ні Обама. Погано що такі придурки забирають життя і в інших людей.
10. Дмитро / 9 березня 2016, 12:31
Одним подай світлофор, другим хай мер стоїть і ганяє водіїв, а у всяких бункерів скоро і Порошенко буде винен особисто в ДТП. А все дуже просто - ПРАВИЛА ВОДІЯМ ПОТРІБНО ВИКОНУВАТИ НЕ ЛИШЕ В ПОЛТАВІ, ЧИ ДНІПРІ, А І У КОБЕЛЯКАХ. 99% кобеляцьких водіїв їдуть тут як хочуть і куди хочуть, паркуються на тротуарах і перехрестях. При чому більшість тільки виїзджає з району, так веде себе поадекватніше. А як літають п’яні ми оце побачили, а ще є кобеляцькі мотогонцики, які на дорогах з ямами летять по 200км. і про це всі знають і нікого не хвилює. Можливо для когось це неприємно, але починати треба все таки з себе, ніхто з Києва, Євросоюзу, Америки, чи Москви не приїде водити кожного кобелячанина за ручку, щоб тут всим добре жилось. А якщо хочете вбитись, їдьте на колишній аеродром і там літайте, а не шукайте кого б ще прихопити з собою на той світ.
І при чому тут світлофор, ну якби був, то що побачили б його і в момент протрезвіли б? Чи мозги б з’явились? Жалко лише далекобійника.
11. Антон / 9 березня 2016, 13:31
багато хто нехтуэ правилами руху, а дорога непрощае таке, і світлофори не поможуть, як їздять кому як заманется так і будут, не має поваги на дорогах хтось підріже, хтось паркуєтся як за хоче особливо на площі.
12. Сусід / 9 березня 2016, 16:38
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Почалася весна. Ось якийсь відморожений придурок, що в пошуках смерті ганяє на мотоциклі по вулицям з бешеною швидкістю... І це вже декілька днів... Де наші понти-мєнти? Хай собі шукає, але ж ходять діти зі школи. Чекаємо біди?
13. кобелячанка / 9 березня 2016, 16:41
[[ЦИТАТА|10|Дмитро|- ПРАВИЛА ВОДІЯМ ПОТРІБНО ВИКОНУВАТИ НЕ ЛИШЕ В ПОЛТАВІ, ЧИ ДНІПРІ, А І У КОБЕЛЯКАХ.]
так для якого ....ми утримуємо взвод НОВИХ поліціянтів---де показник їхньої роботи---що і кого вони контролюють....
(РОЗВІДНИКУ---можливо ти знаєш для якої місії ДПС ників тримають (можливо це взвод прикриття наших рубежів...---бо щось ми їх (ДПС)--НЕ СПОСТЕРІГАЄМО.......на місцевості.......
14. Кінофан / 9 березня 2016, 16:56
5.дозор
«МЕР міста---наведи порядок (а не катайся по місту заглядаючи бабам під спідниці...(однако вже ти нічого не зможеш....)
6. дозор / сьогодні, 08:28»

"Грубый век, грубые нравы, романтизьму - нету, не дают человеку спокойно... жить!" ("Не может быть")
15. сусід / 9 березня 2016, 20:23
Почалася весна. Ось якийсь відморожений , що в пошуках смерті ганяє на мотоциклі по вулицям з бешеною швидкістю... І це вже декілька днів... Де наші понти-мєнти? Хай собі шукає, але ж ходять діти зі школи. Чекаємо біди?
16. Слоник / 9 березня 2016, 23:53
Одне радує,як став начальником Федан,чи то реформа МВС вплинула то не видно п"яних міліціонерів за кермом.Але літо покаже чи це тенденція-чи сезонне явище.
17. Дмитро / 10 березня 2016, 00:16
13.кобелячанка
«так для якого ....ми утримуємо взвод НОВИХ поліціянтів»

Враховуйте, що в нас ще старі міліціянти з новою назвою Поліція - переатестації вони ще не проходили (в 2-му півріччі буде), подивимось скільки лишиться. Хоча бачив пару раз в Києві нову патрульну поліцію, за роботою, та хочется їх в Кобеляки запросити. І бажано саме київських, а не місцевих набирати, щоб ніяких зв’язків тут не мали.
18. кузя / 10 березня 2016, 18:07
Водитель бил пьян 100% он начал еще на детскому пляже чудить.єтот водитель с села шевченки
19. Кока / 10 березня 2016, 18:18
А кто єто?
20. reset / 10 березня 2016, 18:30
15.сусід
«Почалася весна. Ось якийсь відморожений , що в пошуках смерті ганяє на мотоциклі по вулицям з бешеною швидкістю... І це вже декілька днів... Де наші понти-мєнти? Хай собі шукає, але ж ходять діти зі школи. Чекаємо біди?»

+1
21. док / 10 березня 2016, 23:23
"лежачих поліцейських" треба встановити на смертному, і таких по пів метра, як на мене це краще світлофора, світлофор можна проігнорувати, а "лежачі поліцеські" точно змусять швидкість скинути 9 із 10 водіям
22. таксист / 13 березня 2016, 05:53
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Придурка на мотоцикле нужно наказывать. Он невменяем а кто то пострадает.
23. Сусід / 13 березня 2016, 11:41
В міліції рехворма... Цікаво, скільки вона в Кобеляках ще тягнутиметься? А синок-гонщик мабуть чийсь із прибліжонних, раз вже неділю ганяє і всі пофіг! На колишніх фрунзе, червоноармійській та калініна ревище стоїть несусвітнє від цього шумахера. Вже хтось говорив, що понтам ліпше діда з кукурудзинням підловити чи показово самогонника розкрити (цвіте від цього зілля все місто, а вони в Чорбівці чудом точку знайшли). М-о-л-о-д-ц-і! Реформуйтесь і далі, а от коли ваших дітей зачепить, не дай Боже, зразу згадаєте про відповідальність і закони.
24. Alisa / 15 березня 2016, 13:10
на каком детском пляже?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації