Вхід | Реєстрація

Листівки і малюнки поїхали на крайній кордон

Листівки і малюнки поїхали на крайній кордон

Минулої п’ятниці колектив дитячого садка «Золотий півник» зібрав для військових гуманітарну допомогу, яку передав волонтеру Світлані Сергійко.

Директор дошкільного закладу Любов Старостіна розповіла, що її колеги вже втретє проводять таку акцію:

— Це не було моїм особистим побажанням, — говорить Любов Михайлівна. — Тим паче, що у двох наших працівниць сини вже служили в зоні АТО. Колектив між собою порадився і вирішив передати на фронт гостинці для захисників. Одні принесли з дому овочі та консервацію, інші придбали воду, крупи, макаронні вироби, печиво і товари першої необхідності.

Також до цієї акції долучилась і малеча. Вихованці дитячого садка разом із вихователями передали для військових вітальні листівки, малюнки та різні поробки.

Цього ж дня Світлана Сергійко виїхала в чергову поїздку на буремний схід. Волонтери побували на крайніх опорних точках, що знаходяться поблизу Дебальцевого. Усього вони проїхали близько 1250 кілометрів та відвідали 18 земляків. Світлана вдячна всіх, хто допомагав у підготовці поїздки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2016, 17:32 | Кобеляки | Культура та освіта


1. Гість / 10 березня 2016, 19:45
Молодці волонтери ! А не меншя захоплююсь людьми яких ніхто ні до чого не примушує а вони самі збирають передають ! Молодці ! Так тримать !
2. Жителька / 10 березня 2016, 19:47
Я вдячна вихователям , які не тільки збирають і передають бійцям гостинці, а й у дітей виховують такі прекрасні якості , як почуття патріотизму.
3. Мєсний / 10 березня 2016, 19:50
А мене інтересує чого тільки цей садік скрізь фігурує ? А чого ніде немає №1 ?
4. Гість / 10 березня 2016, 19:53
Як немає ? Є! Вийди в город побачиш променади , демонстаціі нарядів , педікурів , манікурів і т. д . ,, але тільки ні разу не побачиш демонстраціі ума ! Того що його там нема !
5. Наташа / 10 березня 2016, 19:56
Молодець Михайлівна !!! Молодці працівники дит.садка !!! Я Вами завжди захоплююсь ! Ви найкращий дит.садок в районі і цей поступок підтвердження .
6. Левко / 10 березня 2016, 20:02
2.Жителька
«а й у дітей виховують такі прекрасні якості , як почуття патріотизму.»

Які якості, який патріотизм може бути на братовбивчій війні за іудейські інтереси? Виганяти треба таких завідувачів. Знайшли на чому піаритися.
7. Кобеляцький / 10 березня 2016, 20:33
6.Левко
«
Які якості, який патріотизм може бути на братовбивчій війні за іудейські інтереси? Виганяти треба таких завідувачів. Знайшли на чому піаритися.»

Діти уже розуміють що потрібно боронити рідну землю від російсько-путінських окупантів і допомогати своій арміі, а ти Левко чи як там тебе страждаєш слабоумієм.
8. Мешканець / 10 березня 2016, 20:45
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Від таких , як Левко все зло на землі сьогодні ! Хто брат ? Той , що прийшов з автоматом на мою землю ?Хлопці там в АТО теж піаряться ? Придурок !
9. Мешканець / 10 березня 2016, 20:49
Від таких , як Левко все зло на землі сьогодні ! Може і хлопці в АТО піаряться ? А чого ? Про них же пишуть , знімають !
10. Левко / 11 березня 2016, 08:53
9.Мешканець
«Від таких , як Левко все зло на землі сьогодні !»

Зло на землі від двох категрій людей - від хитрих і від безмоглих. Більшість українців відноситься до другої категорії.
9.Мешканець
«Може і хлопці в АТО піаряться ?»

Це складне питання. Різні там є. Одні пішли туди з дурної голови, яку їм ящиком пошкодили. Інші - пішли за кумпанію і боячись сісти до буцегарні. А є такі, що пішли туди за пільгами. Дві перші категорії класичні, такі були і в 41-му. А от ті, що пішли за пільгами, так це ноу-хау совкової, як вони ж самі називають, системи. А от таких, що піаряться в АТО, думаю, немає. Ну, це ж маю на увазі простих, сірих, не синків різних.
11. Гість76 / 11 березня 2016, 10:15
10.Левко
«Зло на землі від двох категрій людей - від хитрих і від безмоглих. Більшість українців відноситься до другої категорії.»

Не рівняй всих по собі, на відміну від тебе, більшість українців нормальні люди.
6.Левко
«Які якості, який патріотизм може бути на братовбивчій війні за іудейські інтереси?»

Чого ти тут лазиш зі своїми "іудейськими інтересами"? Іди помолись на фото Гітлера тоді, він теж розказував про євреїв та слав’ян, що це другий сорт. Так і ти фашист недобитий, бігаєш немов криса і тесаме несеш про українців та євреїв. Наші батьки винищили нацистів та їх поліцаїв, а твій батько-поліцай, мабуть сховався в вигрібній ямі в свій час, і тебе таким же виховав.
12. Левко / 11 березня 2016, 10:48
11.Гість76
«на відміну від тебе, більшість українців нормальні люди.»

Нормальні люди обрали б у владу українців, або, як мінімум, словян, або краще вже бурятів. А то тільки слюні пускають про якусь незалежність.
11.Гість76
«Чого ти тут лазиш зі своїми "іудейськими інтересами"?»

"За державу обидно", тому і намагаюся пояснити делбанутим. А ви "лазите" тут саме за іудейські інтереси.
11.Гість76
«помолись на фото Гітлера тоді, він теж розказував про євреїв та слав’ян, що це другий сорт.»
З хворої голови на здорову. Це ж ви послідовники Гітлера і зараз виконуєте те, що він не доробив. Нищите історію народу, памятники (справедливості ради треба сказати, що Гітлер цього не робив, готуєтесь спродати загарбникам землю, вам мало своєї, так пішли ще й на Донбас, щоб і ту продати, присвоюєте вулицям німецькі назви і т.п.
11.Гість76
«Наші батьки винищили нацистів та їх поліцаїв, а твій батько-поліцай, мабуть сховався в вигрібній ямі »

Мої батьки і діди воювали на фронті проти Гітлера. А ви тепер нищити їхні могили і память. А твої, мабуть, у схроні сиділи, або моїм у спину стріляли.
13. Гість76 / 11 березня 2016, 10:55
12.Левко
«Мої батьки і діди воювали на фронті проти Гітлера.»

Тоді вони напевно в могилі перевертаються, від того що ти фашистом виріс - одним з тих з ким вони боролися, знали б вони що ти зараз гітлеровські ідея розказуєш....
14. Левко / 11 березня 2016, 11:04
13.Гість76
« вони напевно в могилі перевертаються, від того що ти фашистом виріс - одним з тих з ким вони боролися,»

Ну ти й приколіст. Чи просто прикидуєшся? Фашистом був Гітлер, якого викохали і профінансували ті самі, кому ви зараз прислужуєте, хто вас печеньками підгодовував, бакси і шекелі на майдан кидав. Вони навіть сценарій не сильно міняли і зараз найняли вас для "турпоходу" на Росію. Бо німці вже навчені на свої помилках і розвести їх втретє на одні і ті самі граблі не виходить. Тому тепер провели експеримент над вами.
15. Бен Гурион / 11 березня 2016, 11:09
8.Мешканець
«Хто брат ? Той , що прийшов з автоматом на мою землю ?»

Ти що пришелепуватий? Це ж ви пішли на донецьку землю ще тепер і діток нісенітницям навчаєте.
16. Біличанка / 11 березня 2016, 11:17
Люди добрі чого ви вступаєте в полеміку з різними "левками" "бен гуріонами" і т.д.????? Ви що не розумієте що ви допомагаєте заробляти кацапським тролям???? кожна ваша відповідь чи цитата це його заробіток і так не любимій валюті "піндоської" америки. я розумію що це важко але вихід один - повне ігнорування, вибачте за вираз, тролячих " висерів".
17. Гість76 / 11 березня 2016, 11:20
14.Левко
«Ну ти й приколіст. Чи просто прикидуєшся? Фашистом був Гітлер, »

Та ні, зараз справжні фашисти це не ті хто здуру свастику витатуював, а ті хто згадує дідів і ЇХ перемогу, та фашистами всих називає, а сам, як під копірочку промови Гітлера, та Геббельса виголошує. Це в тебе євреї в усьому винні, українці якийсь неповноцінний народ. Радуйся, що ненавистна тобі Україна дає право говорити, що хочеш. А якби повернувся СРСР, то загримів би ти на Колиму, за такі слова, аж бігом. А щодо турпоходу на Росію, так здається це звідти до нас всякий непотріб лізе, а нам та Росія до...одного місця. Чи може я помиляюсь і це ми окупували Кубань, та затіяли різню в Підмосков’ї? Учись головою думати, а не...
18. Левко / 11 березня 2016, 12:30
17.Гість76
«сам, як під копірочку промови Гітлера, та Геббельса виголошує.»

Гебельс, в порівнянні з ваши тель-авідєнієм, спочиває.
17.Гість76
« Це в тебе євреї в усьому винні, українці якийсь неповноцінний народ»

Це не в мене. Розплющ очі. Почитай, що великі люди з цього приводу писали і пишуть. А щодо українців, то на практиці таке виходить.
17.Гість76
« А якби повернувся СРСР, то загримів би ти на Колиму, за такі слова, аж бігом. »

Якби повернувся СССР о на Колиму б такі, як ти загриміли б, тобто ті, хто сприяв розвалу і пограбуванню держави і викривляв свідомість нормальних людей.
17.Гість76
«А щодо турпоходу на Росію, так здається це звідти до нас всякий непотріб лізе»
До вас ніжхо з Росії не ліз, вона вам навіть Крим у свій час подарувала. Але, коли ви надумали продати Україну у рабство і використати її проти Росії, то і отримали відповідну реакцію, при тому підтриману здоровоглуздою частиною народу України. Ти почитай, що писалось при передачі Криму при Микиті: "«Крым передается в знак вечной дружбы УССР и РСФСР». Немає дружби, немає і Криму. Бог правду любить. Так що дійсно "Учись головою думати..."
19. Яна красива / 13 березня 2016, 15:12
мене бентежить думка, що дружби між РСФСР і Україною ніколи не було. Дійсно Бог правду любить, яка це правда лізти на чужу територію, це після того, як знищивши ядерну зброю в Україні, Росія гарантувала недоторканість території нашої держави. Ну яка це дружба? І взагалі ідея зверхності Росії над іншими народами - це шизофренія сталіна, путіна. Ну та сталін покійний, а путін живий. Невже простим смертним росіянам (в т.ч. в Криму) живеться добре? Українцям також не мед, але є можливість про це хоча б анонімно говорити. Тож, шановний Левко, якби Революція вудбувалася в Росії, Україна не полізла б з дружнім гумконвоєм до Бєлгорода, який в свій час належав Україні. Слава Україні!!!!!!!!!!!!!!!!
20. Ян нєочєнь / 13 березня 2016, 16:23
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
19.Яна красива
« якби Революція вудбувалася в Росії,»

Не просто революція,шановна,а революція ГІДНОСТІ,як в Україні!!!Я тепер не просто несу хабар в лікарню,а несу його з ГІДНІСТЮ!!!Воєнкома завтра пошлю на х.й з його мобілізацією(бо вже передали про проходження мною медкомісії),не просто так,а з ГІДНІСТЮ!!![[ЦИТАТА|19|Яна красива|. Слава Україні!!!!!!!!!!!!!!!!]
Навіки слава,прости господи...
21. Левко / 13 березня 2016, 17:06
19.Яна красива
«мене бентежить думка»

Якщо щось бентежить, то треба почухати.
19.Яна красива
«яка це правда лізти на чужу територію»

Отож, краще почухай. Навіщо вам на донецьку землю лізти. Її вам совєти подарували. Про Крим вище написали "В знак вічної дружби".
19.Яна красива
«це після того, як знищивши ядерну зброю в Україні, Росія гарантувала недоторканість»

Не тільки Росія, а й ваша Америка. А ще, Росії ваша Америка гарантувала не поширювати НАТО на Схід. Але їй виявилося мало Прибалтики, східноєвропейських країн, їй захотілось і України з Кримом. Заміть, що не Путін до вас на майдан печеньки возив і на сцену лазив. Чого ж ви тоді не кричали, що якісь нуланди, байдени з маккейнами забрались на суверенну українську територію.
19.Яна красива
«ідея зверхності Росії над іншими народами - це шизофренія сталіна, путіна.»

Я за 25 років ніякої зверхності над собою не відчував. І більщість моїх знайомих таке саме говорять. Де ви бачили ту зверхність? Ну може на Тверській чи на МКАД, так не вештайтеся туди. У нас в Києві на окружній росіянок же не видно. А щодо Сталіна, так без нього б не було в складі України ні Галіції, ні Буковини, ні Закарпаття. Та чого його тут про Сталіна говорити, без нього у вас би і памятника Тарасу у Каневі не було б. Вже не говорю про ГЕСИ і заводи.
19.Яна красива
«Невже простим смертним росіянам (в т.ч. в Криму) живеться добре?»

Ніхто не заважає, замість отут фантазувати, зайти в соцмережах до кожного кримчанина і запитати.
19.Яна красива
«якби Революція вудбувалася в Росії, Україна не полізла б з дружнім гумконвоєм»

Якби, в роті виросли гриби. Полізла б, та ще й як. Хазяї б наказали і полізли б, так як лізли в Югославію, Ірак і куди ви там ще лазили. Навіть із зброєю лазили, а не з гумконвоєм.
19.Яна красива
«до Бєлгорода, який в свій час належав Україні.»

Вам мало того, що ви просвистіли. Вам, що не дай, все розламаєте і розпродаєте.
22. Левко / 13 березня 2016, 17:09
20.Ян нєочєнь
«Слава Україні!!!!!!!!!!!!!!!!]
Навіки слава,прости господи...»

Та не говори. Вже прославили далі нікуди. І дійсно навіки, чи на віка, і на весь світ. Соромно нормальній людині й за кордон поїхати.
23. гість999 / 13 березня 2016, 17:35
21.Левко
«Я за 25 років ніякої зверхності над собою не відчував. І більщість моїх знайомих таке саме говорять. Де ви бачили ту зверхність? Ну може на Тверській чи на МКАД, так не вештайтеся туди. У нас в Києві на окружній росіянок же не видно. А щодо Сталіна, так без нього б не було в складі України ні Галіції, ні Буковини, ні Закарпаття. Та чого його тут про Сталіна говорити, без нього у вас би і памятника Тарасу у Каневі не було б. Вже не говорю про ГЕСИ і заводи.»

Зараз буде тобі відповідь,на кшталт:"згинь,путінський тролю",або:слава україні!
24. Левко / 13 березня 2016, 18:24
23.гість999
«Зараз буде тобі відповідь,на кшталт:"згинь,путінський тролю",або:слава україні!»

Щось заклинило. Мовчать, видно пережовують.
25. Масон Вазон / 13 березня 2016, 18:58
22.Левко
«. Соромно нормальній людині й за кордон поїхати.»

Валерій Іванович, це знову ви? Доповідаю, щойно повернувся із Австрії та Угорщини. Ні фіга мені не соромно. Хоча вважаю себе нормальною людиною.
26. O_Sedoy / 13 березня 2016, 19:00

Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.9 Правил користування сайтом
27. Масон Вазон / 13 березня 2016, 19:30
26.O_Sedoy
«Источник: Посилання на rusnext.ru»

Шановний Сєдой, знайдіть будь-ласка серйозніше джерело інформації. Пропагандистський ресурс Руская вєсна, посилається на якийсь маловідомий американський ресурс - це лише на жертв пропаганди і працює. Як в Україні - 5 канал.
Чи може то Маккейн вам сам розповів? Сумніваюсь. тоді б у вас не було часу писати коменти на сайті скромного "ЕХО".
28. O_Sedoy / 13 березня 2016, 19:40
а по сути есть что возразить?
29. гість999 / 13 березня 2016, 19:53
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
25.Масон Вазон
« Доповідаю, щойно повернувся із Австрії та Угорщини. Ні фіга мені не соромно. Хоча вважаю себе нормальною людиною.»

Доповідаю,щойно повернувся з поля,вологу закривав.До фіга мені соромно.ПОСАДОК ВЗАГАЛІ НЕ СТАЛО!!!ВИПИЛЯЛИ ВСЕ!!!Теж вважаю себе нормальною людиною.Хоча бачу,скоро йобнусь.
30. Гай Фокс / 13 березня 2016, 20:28
28.O_Sedoy
«а по сути есть что возразить?»
Фейк сам по собі не потребує заперечення. На нього просто не звертають уваги.
31. Дедушка / 14 березня 2016, 03:18
29.гість999
«ПОСАДОК ВЗАГАЛІ НЕ СТАЛО»

Більшість лісопосадок посадок посаджені за часів Сталіна.Була така програма в кінці 1940-х — початок 1950-х років.
А ці недорослі тільки знищують.
32. Гнат / 14 березня 2016, 03:32
31.Дедушка
«Була така програма в кінці 1940-х — початок 1950-х років.»

Осуществлённые мероприятия привели к росту урожайности зерновых на 25-30 %, овощей — на 50-75 %, трав — на 100—200 %. Также в результате роста капиталовложений в сельское хозяйство и улучшения технической оснащенности колхозов и совхозов удалось создать прочную кормовую базу для развития животноводства (значительную роль в этом сыграли машинно-тракторные станции). Производства мяса и сала в 1951 г. по сравнению с 1948 г. возросло на 80 %, в том числе свинины — на 100 %, производство молока — на 65 %, яиц — на 240 %, шерсти — на 50 %. В результате существенно увеличилась доля общественного животноводства колхозов и совхозов в производстве животноводческой продукции: в 1950 г. она составила 33 % по мясу, 25 % — по молоку, 11 % — по яйцам"[2].
Однако со смертью Сталина в 1953 году выполнение плана было свёрнуто.
33. гість999 / 14 березня 2016, 06:25
31.Дедушка
«Більшість лісопосадок посадок посаджені за часів Сталіна.Була така програма в кінці 1940-х — початок 1950-х років.»

Так це декомунізація...Тоді питань немає.
34. Левко / 14 березня 2016, 07:21
33.гість999
«
Так це декомунізація...Тоді питань немає.»

Понятно, що це - декомунізація. Тільки треба не з вулиць і посадок починати, а з квартир і дипломів. Дипломчики в вогнище, шановні. Всі жигулі у металобрухт. А то блін їздить свідомий фраєр на девятці з прапірцями і написом ПТН ПНХ. Ну як це назвати? Купи старого Мерса і тоді їздь. Кому місце в Шкарбана?
35. гість999 / 14 березня 2016, 08:37
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
34.Левко
« А то блін їздить свідомий фраєр на девятці з прапірцями »

Ти теж бачив?Це пиздець,та "дев"ятка" і так не тягне,а він обліпив її прапірцями,від вітру вона взагалі стає.Цирк...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації