Вхід | Реєстрація

Є в Кобеляках добрі і чесні люди

Це реальна історія із життя, котра трапилася менше місяця тому.

25 лютого цього року мені довелося їхати у Кобеляки зі своїх рідних Бутенок. У райцентр подалася для того, щоб оформити спадщину на землю. Усі ми знаємо, що ця процедура не безкоштовна. Тому я взяла із собою певну суму грошей. Досить значну, як для мене, жительки звичайного українського села.

Їхала я автобусом, що курсує по маршруту Бутенки- Кобеляки-Ліщинівка. Усе було нібито нормально, ніщо не віщувало проблем. Прибула в Кобеляки. Аж раптом в один момент зрозуміла, що немає гаманця з грошима. На думку прийшло, що могла загубити його в автобусі. Або хтось украв. Майже не сподіваючись на щось хороше, пішла на автостанцію. Потрібно ж було хоча б щось робити. Звернулась до касира, розповіла про свою проблему. Жінка-касир миттєво зателефонувала на мобільний водія автобуса Василя Журавля. А той відповів, що гаманець знайшов невідомий пасажир і передав його шоферу на зберігання. Довелось трішки почекати, доки автобус приїхав у Кобеляки. І ось уже Василь Журавель передає мені мій гаманець. А в ньому — цілі-цілісінькі мої гроші. Водій навідріз відмовився брати від мене будь-яку винагороду.

Ось така історія з реального життя. Інколи по телевізору ми бачимо і чуємо історії про чесність і порядність громадян Німеччини, США чи іншої якоїсь країни, котрі, знайшовши чужі гроші або речі, починають шукати їх власників. І кажемо:

— Так то ж у них. Наші за гроші задавляться. Або навіть порадіють чужому горю.
Виявляється, не все так погано у нашому домі, як може здатися. Якщо поряд живуть такі чесні і чуйні люди як невідомий пасажир, водій Василь Журавель (на фото) та касир Наталія Ткаченко, то все у нас буде добре.

Автор прохала не називати її прізвища.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2016, 09:12 | Кобеляки | Цікаве
1. рабинович / 17 березня 2016, 10:54
читал и плакал
2. пересічн ий / 17 березня 2016, 11:08
Це ж не Река знайшов. Так що буває й таке.
3. перекотиполе / 17 березня 2016, 15:14
[[ЦИТАТА|1|рабинович|читал и плакал- срав балакав.
Касиру, водію і звичайно тому хто знайшов гаманець повага.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації