Вхід | Реєстрація

Замість будинку-привида - квартири для бійців АТО

Замість будинку-привида - квартири для бійців АТО

Приміщення колишньої поліклініки у селищі Градизьк стоїть пусткою з 2012 року. Після об'єднання сільських рад у об'єднану територіальну громаду, постало питання, як раціональніше використати "гуляючий" об'єкт. Зокрема і це питання обговорили під час офіційного візиту до Глобинського району голови обласної ради Олександра Біленького спільно з депутатами обласної ради Олександром Трухіним,  Олександром Ківшиком та Русланом Роговим.

Триповерхова будівля  пустує і занепадає. Найперше, потрібно перекрити дах, а вже потім братись за інші відновлювальні роботи, - пояснює сільський голова Мирослав Носа.

- Ми пропонуємо розташувати у цій будівлі адміністрацію нашої новоб'єднаної громади. Тут можна зручно розмістити і дозвільний центр, і всі необхідні  для селян служби, - ділиться планами сільський голова.

У свою чергу голова обласної ради Олександр Біленький запропонував вирішити проблему інакше - будівлю перетворити на житлові квартири для учасників АТО.

- Приміщення велике, тут, після реставрації та перепланування, можна буде виділити з півсотні квартир для наших бійців. Та перша проблема, яку потрібно вирішити спільно - ремонт у приміщенні. Минуло три роки, будівля значно постраждала. Це питання ми обговоримо окремо. Думаю, до нього повинні долучитись бюджети всіх рівні, - зазначив голова обласної ради Олександр Біленький.


Автор: Полтавська обласна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2016, 11:37 | Глобине | Суспільство
1. микола / 11 березня 2016, 14:38
Бюджетні об’єми.Капустою запахло.
2. кинолюб / 11 березня 2016, 19:00
Боже,пропал дом.Что будет с паровим отоплением?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації