Вхід | Реєстрація

Правоохоронці знайшли 5 кілограмів конопель

Правоохоронці знайшли 5 кілограмів конопель

Старшим дільничним офіцером поліції Станіславом Івченком в ході спілкування з мешканцями Канавської сільської ради було отримано інформацію щодо зберігання в одному з господарств наркотичної речовини.

3 березня під час санкціонованого обшуку в господарстві 50‑річного чоловіка, який мешкає на території Канавської сільської ради, було виявлено висушені стебла рослини в кількості 10 штук. Цей гербарій зберігався у веранді на видному місці. Приблизна вага знахідки становить 5 кілограмів.

По даному факту слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Рослини направлено на експертизу, проводяться слідчі дії.

За зберігання речовини чоловіку загрожує обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

 

Розкриття крадіжки з автомобіля

На початку цього року до Кобеляцького відділу поліції звернувся мешканець Кобеляк по факту крадіжки особистих речей з автомобіля, який знаходився на території домогосподарства. Сума завданих збитків, зі слів потерпілого, становила 1500 гривень. По даному факту було відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

3 березня в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Кобеляцького відділу поліції встановили особу, яка скоїла крадіжку. Ним виявився місцевий 19‑річний мешканець, раніше не судимий. Речові докази вилучені. Наразі проводяться слідчі дії.


Автор: Кобеляцький ВП


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2016, 13:23 | Кобеляки | Кримінал


1. рабинович / 11 березня 2016, 16:54
може мешканець прибрав конкурента і настучав
2. Громадянин / 11 березня 2016, 17:50
Важкі стебла.А взагалі за що судити чоловіка.Раніше стояли цілі лимани конопель і ніхто нікого не судив.Засівали цілі поля маком і теж нікого не судили , а зараз якомусь іді оту прийшло в голову забороняти та ще й сажати .все те що забороняється має принади То забороняйте тоді все , давайте будемо іти в ліс і знищувати галюциногенні гриби . а деревину , біля якої знайшли . спиляти і в тюрму.Хіба можна , щоб суспільство потерпало від кількох придурків , які себе травлять.
3. Кру / 11 березня 2016, 19:10
2.Громадянин
«А взагалі за що судити чоловіка»

Гражданін, ти куриш чи гриби їсиш?
4. громадянин / 11 березня 2016, 19:38
І не курю і не їм ,але із-за придурків не можу посіяти собі маку , як було раніше , маки цвіли біля хати . а зараз порошенко пропонував на свято чіпляти мак із червоної тряпки.То чому я маю терпіти із-за придурків.А взагалі вже треба забороняти користуватися ножами , бо можна порізатись , нам забороняють дивитись фільми . читати книги , слухати кобзона , і т.д. Зараз кабмін легалізує однополі браки , то нам залишається дивитись на гоміків .ЩО ДАЛІ ?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації