Вхід | Реєстрація

Теренін дає Копельцеві триста днів

Житель Кобеляк Микола Теренін, який називає себе громадським діячем, висловив незадоволення діяльністю керівництва міста та депутатів.

Микола Теренін звернув увагу кобелячан на ситуацію із розпочатим будівництвом майданчика для занять екстремальними видами спорту. Як відомо, будівництво цієї споруди було розпочате ще попереднім керівництвом міста. Комунальне підприємство «Водоканал» уже навіть встигло освоїти близько 95 тисяч бюджетних гривень.

Після того, як до влади прийшов Олександр Копелець, усе ті ж депутати міськради, частина із яких у свій час практично одноголосно підтримали ініціативу Олександра Ісипа щодо будівництва екстрим-майданчика, із не меншою одностайністю висловилися вже за фактичне «замороження» проекту. Простіше кажучи, відмовилися його фінансувати, захопившись проектами нового міського голови. Між тим, на сесії міськради, яка відбулася 22 грудня, депутати проголосували за те, щоб залишки будматеріалів, які мали бути використані, перевезли на зберігання в одне з комунальних підприємств. Минуло два із половиною місяці. Але рішення — не виконане. За цей час будматеріали почали банально розкрадати. Їх вивозять вантажними автомобілями, руйнуючи при цьому асфальтне покриття. Саме на це й звернув увагу громадськості Микола Теренін. Адже подібна безгосподарність міської влади і депутатського корпусу призводить до того, що міська власність розкрадається. Крім того, внаслідок, м’яко кажучи, не зовсім зрозумілих дій міської влади, уже зазнало прямих збитків комунальне підприємство «Водоканал». Та про це — у одному із наступних номерів «ЕХО».

Також Теренін гостро розкритикував міського голову за те, що він, повторюючи помилки свого попередника, не радиться з громадою, приймаючи рішення про витрачання бюджетних коштів. Він розповів, що провів неофіційне опитування серед жителів Кобеляк. Ніхто з них, за словами Миколи Валерійовича, не підтримав ідею фінансування футбольної команди за рахунок міського бюджету. Згадав Теренін і про 70 тисяч на лайт-борди. І показав при цьому об’єкти міської інфраструктури, котрі почали руйнуватися і потребують термінового ремонту. Мова йде про підпірну стіну, поряд із будинком по вулиці 1-го Травня. Саме на термінові ремонти, на думку кобелячанина, і слід направляти кошти, які запланували витратити на лайт-борди.

Підводячи своєрідний висновок свого виступу, Теренін резюмував:

— Не годиться, коли рішення по бюджету приймають 15 чи 18 депутатів. Неправильно, коли міський голова не слухає громаду. У нас уже таке було. Думаю, що колишньому міському голові Олександру Ісипу потрібно попросити вибачення у громади. А Олександру Копельцю потрібно дати триста днів, а потім спитати із нього.

Що буде, якщо через 300 днів Олександр Копелець, на думку Тереніна, не справлятиметься зі своїми обов’язками, громадський діяч не уточнював. Нагадаємо, що, згідно із законодавством, ініціювати дострокові вибори міського голови та депутатів можна не раніше, аніж через рік після виборів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 березня 2016, 10:24 | Кобеляки | Суспільство


1. O_Sedoy / 13 березня 2016, 14:24

Коментар видалено за порушення пункту 2.3, 2.9 Правил користування сайтом
2. O_Sedoy / 13 березня 2016, 14:26

Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
3. Махновець / 13 березня 2016, 16:43
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
1.O_Sedoy
«Они поголовно на русском говорят и пишут. Это ведь на самом деле русские, что исторически верно, но только воспитанные европейскими извращенцами,так как были искусственно оторваны от остальной части России»

Ты заткнулся бы наконец-то путинский урод.
4. Махновець / 13 березня 2016, 16:47
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
С каких это пор слова путинский урод являються ненормативной лексикой ?
5. Левко / 13 березня 2016, 17:15
1.O_Sedoy
«Обама действительно думает, что оплаченные недоумки способны противостоять российской пропаганде, в избытке используя нецензурную лексику и неадекватное поведение в связке с неадекватным общением?»

Ти не вспів написати, як відразу отримав підтвердження у виді неадекватиних коментів махновця. До слова, добавлю в тему, що коли проснеться народ махновці будуть кричати, що їх знову гноблять і що вони хотіли як краще.
6. гість999 / 13 березня 2016, 20:09
Теренін молодець!Але один в полі не воїн!Пропоную Колі для початку взяти в однодумці Валєрона Красноплахтича,і створити фракцію,яка буде відстоювати інтереси простих,непересічних громадян Кобеляк,звичайно,під наглядом спеціалістів.Осередок партії можна зробити в Ліщинівці.
7. reset / 13 березня 2016, 20:48
6.гість999
«Валєрона Красноплахтича»

От прикол,ніхто в Кобеляках не знає фамілію Валєрона,а ти знаєш...
8. пппппппппппп / 16 березня 2016, 18:39
я за колю з валэроном
9. пппппппппппп / 16 березня 2016, 18:42
і за ліщинівський осередок
10. Натаха / 16 березня 2016, 20:02
А в нас всі Валери в місті "з прівєтом"
11. мессінг / 17 березня 2016, 08:51
до правдолюбця-ТЕРЕНІНА---
В МІСТІ працює дві приватні асенізаторні автомашини(в середньому-роблять по 5-10 ходок (1-бочка--100-130 гривень)--це приблизно 50 кубів нечистот---зливають на очистній станції(платять за кожен слив (х)....
питання-чому комунальні машини не працюють(і не ПОПОВНЮЮТЬ місцевий бюджет---а в тарифи їх забивають....)кому це вигідно(на базарі кажуть що там ВАНЬКА замішаний в СХЕМІ ВІДМИВАННЯ)......
12. светка / 17 березня 2016, 09:09
месінг (он же і працівник міськради)))))) ти хренов в тариф бочку не включають по перше, по друге водоканал платник ПДВ то до 130 грн добав 20% пдв.
13. Матвій / 17 березня 2016, 09:53
Що воно за адмін , що одних з ненормативом видаляє , а інших можна відкрити.Інколи в ненорматив попадають самі побутові слова , то що це ?
14. мессінг / 17 березня 2016, 09:55
Пані СВТОЧКА--не мав наміру ВАС ображати а тим паче ображати--пробачте--а всетаки питання без відповіді---КОМУ ЦЕ ВИГІДНО.....(можливо КОПЕЛЬЦУ....)
15. Ревізор / 17 березня 2016, 10:57
12.светка
«месінг (он же і працівник міськради)))))) ти хренов в тариф бочку не включають »

А не факт. В тариф включені зарплата шофера і всі адмін і інші витрати повязані з бочкою в т.ч. й ПММ. І це не лише з бочкою, а й з іншими побічними заробітками. Не здивуюсь, якщо в тариф включені і роботи з благоустрою мазепинського хреста.
16. гість / 17 березня 2016, 21:01
Света-Ревізори і т.д.---в статті по суті порушувалося питання про доцільність використання гамновозок КОМУНХОЗА--- та правомірність викачування і зливання нечистот приватним автомобілем (чи є у ньго патент і договір на злив нечистот в ОЧИСНУ СТАНЦІЮ....)
17. Ревізор / 17 березня 2016, 21:17
16.гість
«по суті порушувалося питання про доцільність використання гамновозок КОМУНХОЗА--- та правомірність викачування і зливання нечистот приватним автомобілем (чи є у ньго патент і договір на злив нечистот в ОЧИСНУ СТАНЦІЮ....)»

На так є депутати, нехай пояснят хоч отут. Бояться, чи що? Вони повинні ще й з виборцями зустрічатися, звітуватися і т.п. Колись тут хтось запитував закіплення депутатів по вулицям. Мовчанка. Хіба важко надрукувати, чи на сайті міськради "повісти"? А репліку про тариф я написав вдогін свєтиній. Питання тарифу також поки що відкрите.
18. Єхидний / 17 березня 2016, 21:27
11.мессінг
«питання-чому комунальні машини не працюють(і не ПОПОВНЮЮТЬ місцевий бюджет---а в тарифи їх забивають....)кому це вигідно(на базарі кажуть що там ВАНЬКА замішаний в СХЕМІ ВІДМИВАННЯ)»

Чуєш месінг хреновий. По-перше на базарі кажуть а на заборі пишуть шо ти смокчеш у дядьків. Це тобі "желєзний " аргумент на такий же твій.
По друге, наведи пункт із тарифу, де гамновоз закладений у нього. Факти в студію, месінг. тут недавно такий же як ти аналітєг недодєланий писав шо автомийки воду крадуть і отстьогують. І так же як і ти недодєлок фактів не наводив.
А я сходив на мийки і поінтересувався тихенько скільки вони води іспользують. Около 40 кубів у місяць. І- по лічильнику. Причому у деяких лічилиники не свої а чужих організацій. Тоєсть до чого веду. Киздити із 300 гривень у місяць ніхто не буде. Не цікаво.
Поняв месінг7 Так і твоя схема відмиваня. Піди краще посмокчи у бугая жуківського.
19. Бугай / 17 березня 2016, 21:39
18.Єхидний
«наведи пункт із тарифу, де гамновоз закладений у нього»

Тобі ж вище тут писали. Чи тобі номер пункту назвати? Так тих пунктів ніхто не приводив, вони не занумеровані. Ну, от тобі по порядку з таблички: Паливо, зарплата, нарахування на зарплату, податки, інші витрати. Чи ти хочеш сказати, що туди зарплата шофера і бензин не включені? Посилання на exo.in.ua
20. пппппппппппп / 17 березня 2016, 21:46
18.Єхидний
«. Єхидний»

браво-той хто с мокче -то і переводить на інших
(а можливо ти і є той ГАМНОВОЗ-що так задёргався
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації