Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі каратисти вдало виступили на Чемпіонаті ІІІ рангу

Кобеляцькі каратисти вдало виступили на Чемпіонаті ІІІ рангу

Напередодні 8 березня, на теплій одеській землі відбувся цілий фестиваль бойових мистецтв! Помірятись силами у розділах ірікумі го (повно контактні поєдинки), ката карате, ката кобудо, шобу кумі те, з’їхались кращі бійці країни. Це був Чемпіонат ІІІ рангу,до якого допускалися тільки ті спортсмени, які досягли 18-ти річчя та мають не нижче 3 кю коричневий пояс, а також першорозрядники, кандидати у майстри спорту, майстри спорту України та майстри міжнародного класу.

До збірної Полтавської області увійшли двоє каратистів з Кобеляк - це Тараненко Дмитро та Пивовар Вадим, а також Гордієнко Андрій, який займається у м.Кременчуг. Тренував та представляв команду головний тренер, шеф-інструктор Полтавської області Калініченко Сергій.

Вперше у Чемпіонаті взяли участь повітряні сили збройних сил України, бо федерація «Джундокан»  України є  куратором десантних військ, в основу підготовки спец підрозділів яких покладено саме годзю-рю карате. Інструктори федерації дають безкоштовні семінари та навчають бійців.

І цього разу без наших спортсменів не обійшлись призові п’єдестали. Друге місце завоював тренер МЦ «Дзансін» Дмитро Тараненко, третє місце зайняв Андрій Гордієнко, Вадим Пивовар пройшов до півфіналу.

Наші хлопці дуже вдячні тим, хто допоміг їм потрапити на Чемпіонат. Спонсорську допомогу надали ЧП Олександр Колодочка та Кобеляцька районна організація Української республіканської партії. Тож, завдяки таким людям, яким не байдужий розвиток молоді та спорту, учасники з різних куточків країни,не зважаючи на політичні та релігійні  погляди, не зважаючи на відстань та перепони мали змогу зустрітися та вкотре довести,що українці -  це здорова,сильна та вольова нація.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня 2016, 13:23 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації