Вхід | Реєстрація

Наступне засідання відбудеться 6 квітня

Наступне засідання відбудеться 6 квітня

Сьогодні в Апеляційному суді Полтавськоі області розпочався розгляд справи Анатолія Няйка. 

Захисники екс-сільського голови подали апеляцію щодо вироку Кобеляцького районного суду від 10 грудня 2015 року. Згідно нього, суддя Наталія Рожкова визнала винним Няйка за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України. Йому призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років з позбавленням права обіймати посади в органах місцевого самоврядування на строк 3 роки з конфіскацією всього належного йому майна без спеціальної конфіскації. Також екс-сільського голову позбавили сьомого рангу четвертої категорії посадової особи місцевого самоврядування. 

Адвокати Анатолія Няйка звернулись до служителів Феміди, аби ті, вивчивши матеріали справи, скасували рішення кобеляцької колеги.
Головуюча суддя Лілія Денисенко викликала свідків зі сторони захисту Миколу Антонова та Олега Пищиту, яких опитали адвокати і судді.
На наступне засідання,яке відбудеться 6 квітня, має з'явитись інший фігурант справи Олег Пастухов.

 


Автор: "ЕХО"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня 2016, 22:34 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації