Вхід | Реєстрація

У Полтаві патрульна поліція виявила жінку напідпитку з дитиною у візочку

У Полтаві патрульна поліція виявила жінку напідпитку з дитиною у візочку

Подія сталася 14-го березня, близько 13-ї години по вулиці Жовтнева.

Під час патрулювання міста поліцейські помітили нетверезу жінку, яка сиділа на лавці. Увагу правоохоронців привернув візок, у якому знаходилася дитина.

"Під час розмови поліцейських із жінкою, остання намагалася зникнути з місця події, влаштувала бійку, але потім заспокоїлася. Останню відправлено до найближчого відділення поліції для з'ясування особи", - розповів Віталій Мельничук, начальник Управління патрульної поліції міста Полтава.

На місце події викликали працівників ювенальної превенції та карету швидкої допомоги. Лікарі обстежують стан здоров’я дитини. У найближчому територіальному органі поліції жінка не змогла надати жодних пояснень про себе та родину. Її також доставили до медичного закладу, фахівці надають жінці медичну допомогу.

Працівники поліції проводять перевірку.


Автор: За матеріалами Управління патрульної поліції у місті Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2016, 14:17 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації