Вхід | Реєстрація

Сім’я Ломакових найспортивніша в районі

Сім’я Ломакових найспортивніша в районі

Днями в спортивному комплексі Кобеляцької дитячо-юнацької спортивної школи пройшли традиційні районні спортивні змагання «Тато, мама і я — спортивна сім'я». Це було десяте, ювілейне, за ліком спортивне свято, присвячене Міжнародному дню сім'ї.

Змагання відкрила голова РДА Таміла Шевченко, яка побажала учасникам сил, наснаги, злагоди та перемог.

У святі взяли участь 11 сімей. За підсумками змагань, 11 місце посіла сім'я Черненків (Світлогірське), 9-10-е розподілили сім'ї Бикових (Котовське) та Сіроштанів (Іванівка), 8-е зайняла сім'я Неживих (Дашківка-2), 7-е — Мурейків (Шенгури), 6-е — Горошків (Озера), 5-е — Рябух (Дрижина Гребля), 4-е — Неживих (Дашківка-1), 3-є — Віхтоденків (Радянське), 2-е — Опари (Бутенки). Переможцями змагань стала сім'я Ломакових (Кобеляки).

У паузах між конкурсами свої творчі хореографічні вміння демонстрували учні районного будинку дитячої творчості. Юні артисти між естафетами співали, танцювали, розважали учасників та глядачів. 

Усі команди, які взяли участь у змаганнях, були нагороджені грамотами та цінними подарунками (спортивним інвентарем).

Сім'ї Ломакових, Опари та Віхтоденків здобули право захищати честь району в обласних змаганнях.

 


Автор: Кобеляцька райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2016, 18:57 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації