Вхід | Реєстрація

Металобрухт нічий?

5 березня ранком працівниками Царичанського відділення поліції у ході відпрацювання території району спільно з інспекторами Новомосковського відділення поліції в селі Китайгород був зупинений великовантажний автомобіль, у причепі якого знаходився металобрухт. У ході перевірки документів на вказаний вантаж, водій не зміг дати чіткої відповіді про свої дії: відповідних документів на перевезення металобрухту у нього не було і пояснити маршрут свого руху він не міг. Водій виявився місцевим. Автомобіль та вантаж були затримані та доставлені на територію Царичанської поліції. За цим фактом слідчим відділенням Царичанської поліції були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом незаконного перевезення металобрухту. Проводиться досудове розслідування.

 

Викрадений автомобіль коштував життя людині

У минулому номері «ЕХО» в матеріалі «Пильність громади допомогла у викритті злочину» ми повідомляли, що 7 березня вранці на 64‑му кілометрі автодороги Р-52 в районі Супини побіля Новопідкряжа водій автомобіля ВАЗ 21104 на лівому заокругленні дороги виїхав на праве узбіччя і допустив зіткнення з деревиною. Чоловік отримав травми, несумісні із життям та помер на місці. Як виявилося згодом, автівка, що була учасником ДТП, знаходилася у розшуку в місті Дніпропетровську. Інакше кажучи, була викрадена.

Автомобіль визнаний речовим доказом у кримінальному провадженні та знаходиться на території Царичанського відділення поліції. Розслідування за цим фактом проводиться слідчим управлінням ГУНП (Головне управління Національної поліції) у Дніпропетровську.

 

Знайшли ніж та гранату

Працівниками Царичанського відділення поліції постійно проводяться заходи з метою вилучення з незаконного обігу холодної та вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки.

Так, 7 березня працівниками поліції було задокументовано факт незаконного зберігання ножа військового призначення та гранати Ф-1 без запалу у мешканця Юр’ївки, котрий нещодавно повернувся із зони антитерористичної операції. Відомості за цим фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Ведеться слідство.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2016, 12:18 | Царичанка | Кримінал
1. рабинович / 19 березня 2016, 13:53
металлолом потом удачно раствориться
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації