Вхід | Реєстрація

Крадій зняв 3200 гривень з картки інваліда

Нечистий на руку гість викрав банківську картку просто з будинку мешканця Лелюхівки. І легко зняв із неї гроші, тому що просто на ній був написаний пін-код.

Працівники банків невтомно наголошують при розмовах із клієнтами: ніколи не записуйте пін-код просто на картці. Придумайте якийсь відомий лише вам пароль і зберігайте його у пам’яті. Люди зазвичай на це кивають головами, проте роблять по-своєму.

Звісно, ніхто не сподівається, що його пограбують або банально викрадуть банківську картку. Не припускав цього і мешканець Лелюхівки. У один із лютневих днів до нього в гості зайшов знайомий. Чоловіки попили чаю, поговорили, а потім господар ненадовго вийшов із кімнати. У цей час гість помітив на столі банківську картку. Одразу ж узяв її та пішов із будинку. Господар помітив пропажу не одразу, а коли кинувся і подзвонив до поліції — грошей на картці вже не було.

Викравши картку, 39‑річний чолов’яга подався до банкомату біля лікарні. Зняв кілька разів по 1000 гривень, потім іще 200. Коли переконався, що грошей більше немає, картку викинув. У наступні дні спокійно витратив гроші: віддав борги, купив собі щось із речей.

— Вражає нахабність і цинічність цього крадія, — говорять у новосанжарській поліції. — Він добре знав обкраденого ним чоловіка, знав також, що той інвалід і пересувається виключно у візку, проте це не зупинило його від скоєння злочину.

Тепер проти чоловіка порушать кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Ця крадіжка для нього — вже друга у біографії. Чоловік запевняє правоохоронців, що жалкує про скоєне і незабаром поверне інваліду вкрадені у нього гроші. У іншому випадку крадію доведеться боротися із докорами сумління вже за ґратами.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня 2016, 12:39 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації