Вхід | Реєстрація

20 березня - День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

20 березня - День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

20 березня відзначається професійне свято - День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Напередодні професійного свята міський голова Копелець О.О. привітав працівників ККП «Міська сервісна служба» та ККП «Водоканал» зі святом. Наголосив на важливості нелегкої щоденної праці комунальників, які своєю сумлінною працею забезпечують чистоту  довкілля та комфорт у домівках. Подякував за добросовісне виконання  професійних обов’язків, побажав нових професійних здобутків та вручив грамоти кращим працівникам комунальних підприємств міста.

Також слова вітання та квіти були адресовані працівникам-ветеранам названих підприємств, які своєю працею забезпечували добробут та комфорт містян протягом багатьох років.


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2016, 12:50 | Кобеляки | Суспільство
1. 22222а / 22 березня 2016, 10:10
Хочу звернутися з проханням до керівництва ККП «Міська сервісна служба»;" приберіть на цвинтарі біля Іващенка, а то в честь нього називаєте провулки, а біля могили буряни до пояса".
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації