Вхід | Реєстрація

Про готовність сільськогосподарських товаровиробників до проведення комплексу весняно-польових робіт

Про готовність сільськогосподарських товаровиробників до проведення комплексу весняно-польових робіт

Відділ агропромислового розвитку Кобеляцької районної державної адміністрації надав інформацію з приводу готовності сільськогосподарських товаровиробників до проведення комплексу весняно-польових робіт у 2016 році. 

По основному колу звітуючих сільгосппідприємств та фермерських господарств Кобеляцького району під урожай 2016 року посіяно 12,7 тисяч гектар озимих культур, з них озимої пшениці – 12 тисяч;  озимого жита – 400; озимого ячменю – 300 та 2,3 тисячі озимого ріпаку.

Станом на минулий четвер озимий клин зійшов на 80 відсотках площ, посіви знаходяться в задовільному стані.

Аграрії запланували посіяти 21,6 тисячі гектарів ярих зернових культур. Технічних культур планується посіяти 27,9 тисячі: 16 тисяч соняшнику, 7,5 тисячі сої, 3068 цукрового буряку.

Також розпочато весняно-польові роботи: закрито вологи на площі 9,8 тисячі гектара, посіяно 67 гектарів ярої пшениці, 12 гектарів вівса.

Сільгосппідприємства проводять роботи з підживлення озимих культур азотними добривами по мерзлоталому ґрунту: підживлено  9,8 тисячі гектара (9,3 тисячі озимої пшениці, 400 озимого ячменю, 130 жита). Крім того, підживлено 1,1 тисячі гектара озимого ріпаку та 250 гектарів багаторічних трав.

 


Автор: Кобеляцька райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 березня 2016, 12:45 | Кобеляки | Суспільство
1. гість999 / 25 березня 2016, 14:56
Звідки знають хто що підживив,чи посіяв?Мабуть на картах гадають.
2. рабинович / 28 березня 2016, 09:27
колхозов давно нет,а отдел который раздаёт советы почему то остался
3. Гершель / 28 березня 2016, 09:35
2.рабинович
«колхозов давно нет,»

Как это нет? Ты дома, на Родине, давно был? Имею ввиду землю обетованую. Будь осторожен с "ящиком", а то тебе тут так мозги промоют, что и ты станешь как великий укр мыздобул.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації