Вхід | Реєстрація

Начальник Новосанжарського відділення поліції зустрівся з журналістами

Начальник Новосанжарського відділення поліції зустрівся з журналістами

У адмінбудівлі Новосанжарського відділення поліції керівник Олександр Мартиш зустрівся з кореспондентом міжрайонної газети «ЕХО» Володимиром Паршевлюком та провів спільну прес-конференцію з питань організації роботи поліції.

Олександр Юрійович розповів журналісту про проведену роботу місцевою поліцією за перший квартал цього року. Крім того, звернув увагу на зростання кількості деяких видів тяжких кримінальних правопорушень, зокрема, крадіжок особистого майна громадян із проникненням до житла, грабежів та шахрайств.

Окремо керівник поліції зупинився на питанні злочинів у сфері отримання тілесних ушкоджень та профілактика щодо розповсюдження та вживання наркотичних речовин у районі. Розповів, що взяв на особистий контроль розслідування суспільно резонансного кримінального провадження по факту нанесення тілесних ушкоджень місцевому мешканцю.

— На сьогоднішній день головним завданням поліції є відновлення рівня довіри громадян до поліцейських, а також якісне надання поліцейських послуг у сфері підтримання публічної безпеки і порядку та протидії злочинності на Новосанжарщині, — повідомив Олександр Мартиш.

Наприкінці зустрічі керівник зазначив, що для втілення запланованих ідей та планів потрібен час та наголосив, що завжди готовий до співпраці з владними структурами, керівниками установ і підприємств, та з кожним новосанжарцем зокрема.


 


Автор: Новосанжарський відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 березня 2016, 18:20 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Читач2 / 30 березня 2016, 21:41
Щось патлатого на фото не наблюдаю...
2. Петлюрівець / 31 березня 2016, 08:27
Обнадійлива інформація.Побажаймо успіху і співпраці з громадою.
3. Гість / 31 березня 2016, 10:09
Розповів, що взяв на особистий контроль розслідування суспільно резонансного кримінального провадження по факту нанесення тілесних ушкоджень місцевому мешканцю.
Цікаво... вам можна, а вас ні ?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації