Вхід | Реєстрація

З 1 квітня починається нерестова заборона риболовлі

З 1 квітня починається нерестова заборона риболовлі

Весна — це не лише «гаряча» пора для хліборобів. У цей період пробудження природи починається нерест риби. Від того, як він пройде, залежить майбутнє всіх мешканців водойм Кобеляцького району.

Керівництво регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський» нагадує всім любителям відпочинку на воді, що нерестова заборона вилову риби на водоймах Кобеляцького району починається із 1 квітня і триватиме до 10 червня. На цей період вводяться традиційні обмеження. Зокрема, забороняється пересування на плавзасобах (крім працівників контролюючих організацій) та вилов риби з човнів. Дозволено рибалити виключно з берега на одну вудку і з одним гачком. Також заборонений вилов раків руками чи раколовками.

Звертаємось до всіх свідомих рибалок і любителів відпочинку на берегах. Шановні земляки, у період нересту будьте особливо уважними та дисциплінованими. Адже від того, наскільки спокійно риба віднереститься, залежить ваш майбутній вилов. Дайте природі спокій і вона щедро віддячить вам у майбутньому. Також не будьте байдужими і відразу повідомляйте працівників РЛП «Нижньоворсклянський» про будь-які факти браконьєрства чи порушення нерестової заборони. Лише разом ми можемо зберегти довкілля для себе і своїх нащадків.


Автор: Олександр Шуліка, директор РЛП «Нижньоворсклянський»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2016, 12:10 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації