Вхід | Реєстрація

Спортивному майданчику бути!

Спортивному майданчику бути!

У Центральному парку Царичанки, поруч дитячого майданчика, встановлені спортивні споруди.
Цей почин — співпраця ентузіастів спорту та селищної ради. З ідеєю встановити у парку невеликий спортивний майданчик для прихильників здорового способу життя виступила ініціативна група молодих людей на чолі з Олегом Чорнобривцем. Хлопці поділилися своєю ідеєю з селищним головою. Геннадій Сумський це радо підтримав. І робота закипіла.

Спортивні споруди (турніки, рукоход, шведська стінка тощо) були перевезені зі стадіону, де вони стояли припорошені «віковим» пилом та оточені бур’янами. На сьогодні триває робота з установлення споруд. Комунальне господарство «Факел» допомогло трактором та провело зварювальні роботи. Спортсмени Олександр Свищук, Сергій Омельченко, Олег Чорнобривець разом з працівниками селищної ради Юрієм Нетесою, Сергієм Карапишем, Михайлом Демченком, Андрієм Андрухівим проводять підготовчі роботи. Селищна рада допомогла  будівельними матеріалами.

Ентузіасти спортивної справи запрошують на майбутній майданчик усіх прихильників здорового способу життя. Символічно, що поруч є дитячий майданчик. І малечі, спостерігаючи за дорослими спортсменами, буде з кого брати гідний приклад.


Автор: Олена МАРЕНИЧ, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2016, 10:15 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації