Вхід | Реєстрація

Після мене хоч потоп

Після мене хоч потоп

Днями, повертаючись із чергового матеріалу, кореспонденти «ЕХО» заїхали в так званий березовий гай, який знаходиться на в’їзді в Кобеляки зі сторони Дніпропетровська. Планували відзняти відеосюжет про початок весни, про те, як природа вбирається у зелені барви. Та, з’їхавши з автошляху, ми просто розгубились. Відразу у кюветі нас “зустріли” купи сміття. Частина його була складена в пакети. Тобто, люди навмисно брали сміття з собою, щоб викинути на в’їзді в місто.

У самій посадці ситуація виявилась набагато гіршою. Там розміщується справжнє стихійне звалище. І створили його не проїжджі водії, а жителі міста й району, котрі навмисно привозять і викидають побутові відходи та сміття.

Прямуємо далі до березового гаю. Колись красивий і ошатний гай перетворився в смітник із пластикових пляшок. Вони розкидані по всій його території. Самі ж дерева більше нагадують новорічні ялинки. Ні, вони не святково прикрашені. Берези обвішані пластиковими пляшками. «Любителі природи» просто знущаються з дерев, забиваючи в них металеві пластини, трубки і цвяхи, якими сік стікає у ємність. При цьому соколюби ніби змагаються в майстерності видобування рідини з дерева. А щоб причепити на стовбур якомога більше пляшок, вони обрубують та обламують нижні гілки. Після такого варварського відношення до беріз, невдовзі вони можуть просто всохнути. І нікому з “природолюбів” немає діла, що через кілька років на цьому місці з’явиться звичайне звалище побутових відходів, яке “привітно” зустрічатиме гостей нашого міста та стане його “візитною” карткою. А теперішні сокозаготівельники приведуть сюди своїх дітей чи онуків і розкажуть їм, яку посильну лепту вони внесли у знищення березового гаю. А потім простелять на купі сміття покривало і любуватимуться пластиковим пейзажем.
Кобелячани, звертаюсь до вас! Ні жителі Дніпропетровська, ні Полтави не їздять у березовий гай за соком. Ви що, взяли собі за девіз приказку: після мене хоч потоп? Після такого відношення до природи ви ще називаєте себе цивілізованими людьми? Ви говорите, що хочете жити в Європі? Сумніваюсь, що у країнах Заходу вам дозволили б видобувати в такий спосіб сік, при цьому по-варварськи знищуючи дерева.

До відома любителів березового соку: його заготівлю для власних потреб можна проводити лише за наявності Лісового квитка. За порушення цієї вимоги заготівельників чекає адміністративна або й кримінальна відповідальність.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2016, 15:45 | Кобеляки | Суспільство


1. Степан / 6 квітня 2016, 16:11
Я тоже люблю редьку з березовим соком.смакота
2. таксист / 6 квітня 2016, 16:50
Хочь бы одного наказали.А показывать надо но с толком. Где лесники? пусть смотрят за порядком и наказуют.
3. 313а / 6 квітня 2016, 21:06

Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
4. Трампампам / 9 квітня 2016, 12:10
Таки да. А потім дивуються чого голандці на референдумі висловилися проти Укранїни в Євросоюзі. Нафіга їм там дикуни.
5. Гість / 9 квітня 2016, 16:47
4.Трампампам
«Таки да. А потім дивуються чого голандці на референдумі висловилися проти Укранїни в Євросоюзі. Нафіга їм там дикуни.»

Та це ж такі дикуни як ти, дерева калічать і гадять по лісах. Наслідки совєтського виховання, "державне - то нічиє".
6. Петлюрівець / 9 квітня 2016, 16:57
5.Гість
«Наслідки совєтського виховання, "державне - то нічиє".»

Це правда.
7. Трампампам / 9 квітня 2016, 16:58
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
5.Гість
«Та це ж такі дикуни як ти, дерева калічать і гадять по лісах»

Чуєш придурок у тебе навєрно наслідки українського перевиховання. Звідки ти придур знаєш що я нищу ліс? І соку я не пю березового. Я ж не дикун, мені домашнього томатного вистачає.
8. Трампампам / 9 квітня 2016, 17:02
Ще для Петлюрівця та інших придурків. У так звані Совєцькі часи за таку поведінку із природніми ресурсами за яйця швиденько підвісили б. А зараз - все можна. Чи це неправда?
9. Гай Фокс / 9 квітня 2016, 19:25
8.Трампампам
«У так звані Совєцькі часи за таку поведінку із природніми ресурсами за яйця швиденько підвісили »
Та ти що?! Згадаєш хоч кого, щоб був тоді підвішений? Пригадай ще "Зелений патруль"...
10. Гога / 9 квітня 2016, 20:12
Випроїжьте по пилорамах і подивіться, що туди звозять на розпиловку і де все це беруть і зовсім не важко встановити хто нищить усе підряд , А берізки , які всохнуть , бізнесмени пустять на дрова.Все по плану.
11. Панкрат / 9 квітня 2016, 21:01
1.Степан
«Я тоже люблю редьку з березовим соком.смакота»

По редьку с березовим соком треба в рашку. А як же тоді з онуками бути?
12. Панкрат / 9 квітня 2016, 21:06
7.Трампампам
«У так звані Совєцькі часи за таку поведінку із природніми ресурсами за яйця швиденько підвісили б. А зараз - все можна. Чи це неправда?»

Та чи вони тобі правду скажуть. Вони он кривляються "державне - то нічиє", а ніт би пошарится і знайти скільки природних ресурсів у державній власності у Франції, Німеччині, та навіть в тий же їхній піндосії?
13. Трампампам / 9 квітня 2016, 21:24
9.Гай Фокс
«Та ти що?! Згадаєш хоч кого, щоб був тоді підвішений? Пригадай ще "Зелений патруль"...»

А нішо! І пригадаю Зелений патруль. і нічого в ньому поганому не було. Нехай і заформалізовано а вівся контроль з боку громадськості. Ати мені умнік назви який зараз в Україні існує громадський контроль над владою та дебілами, які отак ліси знищують. Немає ніякого!
Я ніколи не був не є і не буду фанатом совєтського часу. Жив у ньому і знаю про нього.
Тому й маю право заявляти, що українці деградують не по днях а по годинах. І деградують у всьому. І європейці це знають. І ніколи як рівних українців сприймати не будуть.
А ви хто вірить у протилежне проаналізуйте результати голосувань на всіх рівнях. Вибирають все гірших і гірших, продаються все дешевше і дешевше. Був аспірин, а далі й за хлібину продадуть голос.
Чи це неправда?
14. Гай Фокс / 9 квітня 2016, 21:44
13.Трампампам
«вівся контроль з боку громадськості.»
Яка громадськість? Хіба що партійна. Та, що в лісах попойки влаштовувала, тож і слдкувала за своїми "галявинами" час від часу. А гадили і тоді, не менше, ніж зараз. Що не посадка чи ярок в лісі -- то сміттєзвалище. Щопрада, деревину тоді в лісі не крали, а брали. Бо коштувало воно тоді в лісі все копійки. Головне було мати в знайомих лісника і дільничого мєнта, у яких валютою була 0,5 л.
15. Свистун / 9 квітня 2016, 23:30
Петлюровцы и гости -вы настоящие гости на Земле.А в Советское время ,вы бы яйцами поплатились за такое глумление над деревьями.Нефиг морозить то о чем не знаете.В советское время не шлялись бы без дела,трудились бы а не по рощах шатались.Набухаетесь ,обдолбетесь и обстыкаете березы.
16. Співун / 10 квітня 2016, 08:28
15.Свистун
«Петлюровцы и гости -вы настоящие гости на Земле.»

Та вони блін не гості а якісь блохи чи х.. їх зна хто.
17. Миротворець / 10 квітня 2016, 08:38
14.Гай Фокс
«А гадили і тоді, не менше, ніж зараз. Що не посадка чи ярок в лісі -- то сміттєзвалище.»

Гадили, так то Сталін чи Брєжнєв в цьому виннен? А головне в тім, що тоді дерева не тільки крали а і саджали. Усі ті лісополоси і "гаї", які зараз випилюють посаджені в СРСР. Щоб капнути тобі медку на душу добавлю, що посаджені вони командно-адміністративними методами, із під батога, під керівництвом райкомів. Ну, не демкратично. Але життя показало що, якщо українцям дати волю, то вони х.рен що будуть робити, вони тільки будуть красти і грабувати самі себе і нищити те, що їм дісталося у спадщину проклинаючи при цьому тих, хто ім ту спадщину залищив і нищачи їх могили.
18. Свистун / 10 квітня 2016, 15:59
Советский Союз не нравиться,тогда пускай "гость"подумает ,в какую школу ходил ,в какой больнице лечиться,да все это строили ,сажали в СССР.И жевет наверное в доме построеном тем же СССР.
19. Чудо Юдо / 10 квітня 2016, 17:31
18.Свистун
«И жевет наверное в доме построеном тем же СССР.»

І що?
Ну, розвивайте тему далі. Що це має означати? В який логічний ланцюжок повинно скластися?
Я, наприклад, живу в будинку, побудованому ще при царях, так мені тепер монархію оспівувати і вимагати щоб Порошенка коронували, чи що?
Побудували, посадили і молодці. Я у цьому році аж 5 дерев посадив, так що, тепер розповідати що життя при Порошенко було супер-чудове, бо хтось дерева саджав?
Чудні ці, діди старі...
20. Трампампам / 10 квітня 2016, 17:54
14.Гай Фокс
«А гадили і тоді, не менше, ніж зараз»

Чуєш Гай чого ти так завівся? Я ж ніде не написав що мрію про возврат в СССР. Тим більше що це неможливо. Але ж люби Боже правду. тОді в лісах було набагато чистіше, випилювали їх менше і гадили менше. Це - беззаперечний факт. Поясню чому.
По-перше, знаю про що пишу, бо жив тоді і живу зараз.
По-друге, в СССР не було суспільства споживання, не було поліетиленових упаковок і пластикових пляшок. Гадили на природі максимум бляшанками під консерви. Скляні пляшки приймали по нормальній ціні. тОму було чистіше.
Чому менше випилювали і більше садили дерев. По-перше, дійсно боялися. По-друге, на продажу деревини люди просто не могли заробити грошей. Одразу б згребли, пршили спекуляцію і посадили.
Нібито логічно пояснюю. Чи це неправда? Так тоді ми з тобою Гай у різних СССр жили. А якщо ти тоді не жив, тоді вибач за вираз, але... Не кизди.
21. Критик / 10 квітня 2016, 18:08
20.Трампампам
«По-друге, в СССР не було суспільства споживання, не було поліетиленових упаковок і пластикових пляшок.»

Та були поліетиленові кульки, але це був такий дефіцит, що їх не викидали, а прали, сушилли і використовували знову. а якби промисловість задовольняла потреби людей, то так же по всих лісах валялись. Але головне не це, головне в питанні - а хто гадить в гайках, лісах? Чи не ті ж люди, що народились і були виховані в СРСР за тамтешніми правилами?
Хоча питання, як мені кажеться саме в страху. При СРСР боялись наслідків, а зараз "попустило". А лікується це дуже просто - штрафувати за все це сміття і не по 10-20 грн., а по 600-2000 за кожен раз. І американський опит використати - заплатив штраф і на площу на 20-50 годин, з табличкою "Я смітив на природі" Вилікується враз. От тільки маю підозру, що зроби таке, і наприклад тут в коментарях і ви в тому числі, завиєте "Хунта! Наруга! В СССР такого небуло!"
P.S. І вам на замітку - писати брудну лайку, заміняючи букви, аби пройшло модерування, це добре показує ваш розумовий і культурний рівень.
22. Трампампам / 10 квітня 2016, 18:30
21.Критик
«. От тільки маю підозру, що зроби таке, і наприклад тут в коментарях і ви в тому числі, завиєте "Хунта! Наруга! В СССР такого небуло!"»

Вельмишановний і високоповажний пане Критик. Ви вже вибачте за моє зауваження, але робити домисли за інших людей є ознакою не надто високої культури та інтелектуального рівня. Наведіть будь-ласка, ясночолий Ви наш хоча б один факт, де б я щось писав про хунту, наругу та щось аналогічне, де б я вив, скавчав чи гавкав, високодуховний Ви наш.
А щодо матюків. Колись не памятаю точно в якому році, десу у 2--х минулого століття, головна стаття в журналі російських емігрантів, який видавася у Парижі, вийшла під назвою."Пора мой друг, ебена мать, умом Россию понимать".
І нічого сприйняла і прочитала рафінована білогвардійська інтелігенція.
23. Критик / 10 квітня 2016, 19:37
22.Трампампам
« Ви вже вибачте за моє зауваження, але робити домисли за інших людей є ознакою не надто високої культури та інтелектуального рівня.»

Коли в зоопарку мартишки кидаються раз за разом своїм г...м по відвудувачах, то яка ймовірність що вони зроблять це знову? От і з вами так само.
А щодо лайки, то у людей повинні бути якісь моральні критерії та самоконтроль. І не бачу сенсу зважати на погляди/ідеї людини яка без матюків не може висловити свою думку.
24. Лаврентій / 10 квітня 2016, 20:37
19.Чудо Юдо
«Ну, розвивайте тему далі. Що це має означати? В який логічний ланцюжок повинно скластися?»

Та хоча б у той, що миздобули навчилися тільки памятники лаамати та вулиці перейменовувати, а нічого путнього не збудували а тільки розграбили збудоване.
25. Лаврентій / 10 квітня 2016, 20:44
21.Критик
«
Та були поліетиленові кульки, але це був такий дефіцит, що їх не викидали, а прали, сушилли і використовували знову»

Ще б написав про штопані презервативи.
21.Критик
«При СРСР боялись наслідків, а зараз "попустило"»

А тут ти правий.
21.Критик
« і на площу на 20-50 годин, з табличкою "Я смітив на природі" Вилікується враз»

А як же бути з правами людини, із гідністю? А... смітити гідна людина не повинна. Не повинна, тільки тоді нічого і на Сталіна бочку котити. бо тоді також притягали до відповідальності за негідні вчинки і за шкоду державі.
21.Критик
«завиєте "Хунта! Наруга! В СССР такого небуло!"»

Якщо будуть усі рівні перед законом від сіряка до мінстра, як це, до речі, було при Сталіну, то ніхто нічого не кричатиме.
26. Трампампам / 10 квітня 2016, 20:47
23.Критик
«Коли в зоопарку мартишки кидаються раз за разом своїм г...м по відвудувачах, то яка ймовірність що вони зроблять це знову? От і з вами так само.»

Ци ти швидше всього про себе. Якм у око вліпив.
27. Степан22 / 10 квітня 2016, 21:06
Де можна соку купити.треба пару бетонів,
28. Степан22 / 10 квітня 2016, 21:08
Шось случилось не можу зайти написати Степан.пише ошибка
29. Критик / 10 квітня 2016, 21:46
25.Лаврентій
«Ще б написав про штопані презервативи.»

Ну може ти і презервативи штопав, а от кульки я чудово пам’ятаю.
25.Лаврентій
«А... смітити гідна людина не повинна. Не повинна, тільки тоді нічого і на Сталіна бочку котити. »

Ого! Оце талантище, бігом перевести стрілки з мусора на Сталіна. ЛайфНьювс чекає на тебе.
25.Лаврентій
« усі рівні перед законом від сіряка до мінстра, як це, до речі, було при Сталіну,»

Читаю і плачу, це настільки потрібно жити в своїх фантазіях, щоб думати, що при Сталіну прості громадяни (наприклад колгоспники, яким паспорти видали лише в 1974р.) і міністри які обідали в Метрополі і закупалися в спецмагазинах були хоч чимось рівні. Почитай наприклад про планування сталінок для номенклатури - там були окремі кімнати в квартирах для ПРИСЛУГИ!
30. Лаврентій / 10 квітня 2016, 22:01
29.Критик
« а от кульки я чудово пам’ятаю.»

Ну й добре, що памятаєш. Тільки в цьому нічого поганого немає, хоча міг би й нових купити.
29.Критик
«(наприклад колгоспники, яким паспорти видали лише в 1974р.) »

Так у вашій піндосії і досі паспортів намає. Зате скоро вам чіп замість пашпорта зашиють. Ти поїдь у Полтаву і поцікався, скільки там живе корінних полтавчан? Виявиться, що 90% населення понаїхало із пезпачпортних сіл.
29.Критик
«для номенклатури - там були окремі кімнати в квартирах для ПРИСЛУГИ!»

Ну да, були. Хороші керівники і спеціалісти повинні жити в достойних умовах. Добе, що ти сам підтверджуєш те, що Сталін кадри цінував і про них турбувався. Це вже потім їх почали за ніщо рахувати, що й спричинило масове неводоволення серед еліти. Ти, до речі, забув ще згадати про "Дом на Фрунзенской набережной". І зовсім забув відповісти на питання, наскільки ми вперед продвинулись?
31. Критик / 10 квітня 2016, 22:27
30.Лаврентій
«Так у вашій піндосії і досі паспортів намає. Зате скоро вам чіп замість пашпорта зашиють. Ти поїдь у Полтаву і поцікався, скільки там живе корінних полтавчан? Виявиться, що 90% населення понаїхало із пезпачпортних сіл.»

До речі в СРСР, ніхто не додумувався писати на американців "піндоси" - що почула красиве слово з російського інтернету і вирішила тут ним блистнути. так нагадаю, серед громадян США, багато українців, росіян, так це ти і на них так пишеш?
А в США колгоспникам теж не дозволялося переїжджати в іншу місцевість, і вони були прив’язані до колгоспу і місцю мешкання? Їм теж паяють штраф до 100 крб. й вигнання міліцією, а повторне порушення тягне за собою кримінальну відповідальність? Введена 1 липня 1934 року в КК РРФСР 1926 р. стаття 192а передбачала за це позбавлення волі на термін до двох років.
30.Лаврентій
«Ну да, були. Хороші керівники і спеціалісти повинні жити в достойних умовах. »

Ага, тобто всі рівні, але дехто рівніший. Йому (він же хороший керівник), спецбудинок, спецтранспорт, спецмагазин, спецшколу для дітей... Не приходить в голову, що подальші покоління чиновників (іноді навіть клани) це один із наслідків такого спец. Блат, директор магазину - Бальшой человєк, а бази - це взагалі ! Це все такі от наслідки. я ще застав нашу міжрайбазу і чудово пам’ятаю як там все ломилось, а в магазинах миші вішались. Зате для Хороших керівників там було все. Спеціалістам правда мало що попадало.
30.Лаврентій
« І зовсім забув відповісти на питання, наскільки ми вперед продвинулись?»

Багато можна написати, але наприклад можливість висловити свою думку, тут на сайті це мало? Висловити і не боятись, що оправишся до стінка/Гулагу/психушки/тюрму - підчеркнути в залежності від конкретного року при СРСР. Можна й не анонімно, он в Києві то проти Порошенка, то проти Яценюка протестують і нікого не заламують.
32. Критик / 10 квітня 2016, 22:27
"що почула красиве слово "
Вибачаюсь - почув
33. Лаврентій / 10 квітня 2016, 22:46
31.Критик
«До речі в СРСР, ніхто не додумувався писати на американців "піндоси" - що почула красиве слово з російського інтернету і вирішила тут ним блистнути. так нагадаю, серед громадян США, багато українців, росіян, так це ти і на них так пишеш?»

Це тобі приклад того, як слова прилипають навіть в обхід свідомості. Воно мені довго не подобалося, але оскільки воно у всіх на язиці, то й до мене прилипло. Я можу його не вживати і навіть вибачитися перед порядними американцями. Хоча воно й так їх не стосується. А те, що серед американців багато українців і росіян, то ти помиляєшся. 99 відсотків тих, кого ти рахуеш українцями чи росінами є євреями.
31.Критик
«А в США колгоспникам теж не дозволялося переїжджати в іншу місцевість,»

В США колгоспників немає. А щодо наших, не треба драматизвуати ситуацію. Я тобі приводив приклад с Полтавою. Хто хотів, той виїзжав. Ти хочеш сказати, що зараз всі розїзжають, хто куди хоче? Багато кобелячан поїхало, наприклад, в Київ. Або давай не так, багато людей може реально реалізувати своє право на свободу вільного переміщення? Хоча не таке воно й вільне, бо прописки нібито і немає, але вона є. Якщо ти скажеш, що кожжен таке право може реалізувати, то ти будеш мягко кажучи лукавити. То ж виходить ми повернулися до відомого радянського "маєш право мати право"
34. Лаврентій / 10 квітня 2016, 23:01
31.Критик
«Ага, тобто всі рівні, але дехто рівніший.»

Кожному по труду. Це зараз у нас всі рівні, аж далі нікуди.
31.Критик
« Йому (він же хороший керівник), спецбудинок, спецтранспорт, спецмагазин, спецшколу для дітей...»

Не показуй свою безграмотність. Жінка Сталіна їздила на навчання на трамваї, почитай того ж Радзінського. І діти його ходили в звичайні школи і не було ніяких спецрозподвльників. Запитай старожилів і вони тобі підтвердять, що при Сталіну навіть в Кобелякая вільно стоялм в магазині ікра в бочках тільки її ніхто не купував і навіть не з причини відстуності грошей, а тому, що вона оселедцями воняла, - так мені один дід казав. А ще почитай Булгакова на якого часто ту навіть Філон посилається і там познаходиш сцени про магазини. Навіть згадай крлатий вираз про "первую свежесть" (осетрини) з його Матсер и Маргарити
31.Критик
«Блат, директор магазину - Бальшой человєк, а бази - це взагалі ! Це все такі от наслідки. я ще застав нашу міжрайбазу і чудово пам’ятаю як там все ломилось, а в магазинах миші вішались. Зате для Хороших керівників там було все. »

Ти мозги почастіше включай і не попадайся на пропаганду. Спецрозодільники і бази зявилися як фактор розподілу вже пізніше. І поява торгівельної мафії то не наслідок а план по розвалу країни. Знаменита райкінська мініатюра про дехвіціт то також не випадково. Ти думаєш, що то він так критикував і казав, що дефціт повинен бути? В такий спосіб жидівська мафія поставила в задежність партчиновників, ну а далі пішло й поїхало те, що ти й так начебто знаєш і про що правильно пишеш. Але то - наслідок плану.
35. Лаврентій / 10 квітня 2016, 23:09
31.Критик
«Багато можна написати, але наприклад можливість висловити свою думку, тут на сайті це мало?»

Не мало. Але "перступи" на статтю "Дорогу ремонтують потужні тракторці і побачиш, яка та можливість. Не виключаю що й тут вслід адмін попрацює. Тільки це не заслуга влади і держави а заслуга часу. Ти міг і в СРСР слухати "Голос Америки" чи ще щось. Був би тоді інтернет, то було б точно як зараз.
31.Критик
«Можна й не анонімно, он в Києві то проти Порошенка, то проти Яценюка протестують і нікого не заламують.»

Та ти що? А де ділась ціла партія КПУ? Чи навіть та ж ПР. А за що сидить Коцаба? А чому на цвинтарі Бузина і купа регіоналів? А ті протести проти Порошенка, вони тобі якусь користь приносять? До речі вони проплачені, не виключаю що Бенею і Юлею, які рано чи пізно його "завалять" тільки буде тоді ще гірше.
36. Свистун / 10 квітня 2016, 23:45
Ну как вам в Европе ?Небойсь в Париж намылились?Уж больно продвинутые.Розумнi ,аж страшно.
37. Свистун / 10 квітня 2016, 23:52
Нащот "не заламывают"глубоко ошибаетесь .Кто ,перед вами будет отчитыватся?Скакать уже никто не будет.Доскакались.
38. Петлюрівець / 16 квітня 2016, 11:21
Скандал на «Интере»: Киселев уволился с телеканала в прямом эфире
Хорoшо извеcтный журнaлист Евгeний Кисeлев ушeл с телeвизиoнного кaнала «Интeр», зaявив об этoм в прямoм эфирe кaнала.
Как перeдают коррeспонденты «Украина сегодня: Finanso.net», Евгeний Кисeлев вeл нa телeканале политичeское ток-шоу «Чeрное зeркало».
В эфирe тeлепрограммы Кисeлев зaявил: «Начaло сeгодняшней прогрaммы будeт нe совсeм обычным. В этoй cтудии я сeгодня выcтупаю в пoследний рaз кaк вeдущий тeлеканала «Интер».
Он подчeркнул, чтo прорaботал на этoм телeканале нeмного мeньше, чeм сeмь лeт, и рaссказал о том, почeму же он принял тaкое рeшение.
Так, во врeмя прямого эфирa телeжурналист зaявил: «Зaканчивается всe, и я принял рeшение уйти с «Интeра». На этo у мeня есть мнoжество рaзных причин. Мнe не хочeтся говорить подробно здесь и сейчас об этом.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації