Вхід | Реєстрація

У Центрі культури не було жодного вільного місця

У Центрі культури не було жодного вільного місця

5 квітня відбувся звітний концерт художньої самодіяльності Кобеляцького професійного аграрного ліцею. Захід проходив у рамках обласного огляду-конкурсу «Нове покоління».

Кобеляцький аграрний ліцей на всю Полтавщину славиться талановитими учнями і педагогами. Тому на їхні концерти збирається багато глядачів. Не став винятком і цьогорічний огляд-конкурс. У районному Центрі культури і дозвілля не було жодного вільного місця. Глядачі стояли навіть у проходах. Кожен виступ ліцеїстів вони супроводжували шквалом аплодисментів. Артисти, у свою чергу, порадували присутніх добре підготовленою концертною програмою.

Ведучі заходу Геннадій Кривоніс і Яніна Монастиренко привітали глядачів та висловили сподівання, що артисти аграрного ліцею подарують їм гарний настрій та позитивні емоції.

Із танцювальними номерами виступили колективи «Барвінок» та «Грація», які присутні переглянули із задоволенням. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовим співом Анастасії Бакунової. На високому рівні свої вокальні здібності продемонстрували Алім Чесак, Людмила Федоренко, Геннадій Кривоніс, Юлія Твердохліб, Владислав Стрюк, Валерія Руденко, Денис Татушенко, Михайло Федоровський та наймолодший учасник самодіяльності Саша Бражко. Крім того, учні ліцею підготували прекрасні вокально-хореографічні композиції. А після пісні «Герої не вмирають», яку виконав дует Ольги Тітаренко та Михайла Федоровського, глядачі піднялись зі своїх місць і аплодували їм стоячи. Двогодинна концертна програма завершилась музичною композицією «За столом зібралася родина».

Ведучі подякували керівнику художньої самодіяльності Варварі Дядюрі, балетмейстеру Інні Пелих та всім, хто допомагав підготувати захід.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2016, 11:57 | Кобеляки | Культура та освіта
1. Спостережливий / 11 квітня 2016, 12:43
Ставимо "ЕХО" "галочку" за позитивний репортаж. А то кажуть, що журналісти лише негатив висвітлюють.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації