Вхід | Реєстрація

Волонтери відвезли бійцям понад 3 тонни пілетів

Волонтери відвезли бійцям понад 3 тонни пілетів

Новосанжарські волонтери рятують воїнів української армії від холоду. А механіки з фермерського господарства «Козубівське» рятують «Газель», якою вже рік возять допомогу до зони АТО.

 

«Пілети розлітались, як гарячі пиріжки!»

За останні два тижні новосанжарські волонтери тричі відвезли пілети для опалення учасникам АТО. Під час першої поїздки Юлія Солодка відвезла до Черкаського 600 кілограмів пілетів від підприємця Анатолія Гарбузова з Малої Перещепини. Враховуючи, що бійці «Карпатської січі», які стали добрими друзями новосанжарців, зараз живуть у наметах, пілетам для опалення вони раділи навіть більше, ніж якимось продуктовим передачам чи індивідуальним посилкам.

— Пілети розліталися, як гарячі пиріжки! — посміхається волонтер Юлія Солодка. — Ніхто не перебирав, не відмовлявся — просто хапали мішки та несли до своїх наметів. Змерзли.

Наступного разу волонтери відвозили майже 2 тонни пілетів, які передали з ДП «Новосанжарський лісгосп». Знову везли їх до Черкаського та під Красноармійськ — до 58‑ї бригади.

І втретє допомогли пілетами знову ж таки новосанжарські лісгоспівці, яких очолює Василь Красюк. Вони передали бійцям 1800 кілограмів твердого палива. Цього разу волонтери розподілили пілети поміж різними підрозділами 93‑ї бригади: частина потрапила у «Карпатську січ», частина — у протитанковий дивізіон, де служить новосанжарець Сергій Іванов, частина — у розвідроту, де продовжуватиме службу Павло Бровун із Руденківки. Він уперше потрапив до зони АТО ще з першою хвилею мобілізації. Після нетривалого відпочинку вдома колишній боєць вирішив знову взяти до рук зброю і пішов до Збройних Сил уже за контрактом. Передаючи пальне бійцям 93‑ї, волонтери і Павла довезли до місця проходження служби.

— Нашим пілетам знову раділи як ніколи. Справа у тому, що дрова, які привозять хлопцям, постійно сирі, у буржуйках не горять. То вони розпалюють пілетами, а вже потім кидають дрова, — пояснює Юлія Солодка. — А березень бачили ж який був? Сніг, дощ. Без нашої допомоги паливом хлопці б там мерзли.

 

«Ластівка» знову в строю

Після чергової поїздки волонтери відігнали свою «Ластівку» (так жартома називають волонтерську «Газель». — Авт.) на капітальний ремонт до бази ФГ «Козубівського». Директор господарства Михайло Васюта не лише більше року тому подарував волонтерам мікроавтобус, але й постійно допомагає у його технічному обслуговуванні. Ось і цього разу механіки фермерського господарства повністю перебрали коробку перемикання передач, замінили оливу, полагодили задній міст та відремонтували спідометр.

— Особлива подяка цим хлопцям із команди Михайла Васильовича. Видно, що у них дуже велике бажання допомагати! — дякує механікам Юлія. — Без спідометра ми вже призвичаїлись їздити, а от ремонт коробки був просто необхідний.

До речі, про спідометр. Юля Солодка пообіцяла, що до наступного спілкування із журналістом спеціально підрахує, скільки саме кілометрів проїхала «Ластівка» за рік поїздок на схід.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2016, 13:37 | Нові Cанжари | Суспільство


1. Лісовий / 10 квітня 2016, 10:51
Інтересно скільки наш Крисюк загнув за пілети? Даром він їх навряд чи віддав, бо ми державне підприємство і під постоянним наглядом контролюючих органів. Міг украсти, як багато разів до цього, і пропіаритись як благодійник.
2. гість / 10 квітня 2016, 14:47

Коментар видалено за порушення пункту 2.4 Правил користування сайтом
3. Вадим / 10 квітня 2016, 23:05
Вместо того, что бы вернуть своих родичей с востока Украины, эти "педики" подливают масло в огонь.
4. Вадим / 10 квітня 2016, 23:10
Просто послушайте голос Донбасса, если ещё сможете воспринимать правду: Посилання на golospravdy.com
5. Лаврентій / 10 квітня 2016, 23:19
4.Вадим
«Просто послушайте голос Донбасса, если ещё сможете воспринимать правду: Посилання на golospravdy.com/»

Гарне відео, тільки моздобули не повірять, а адмін видалить.
6. Олег11 / 11 квітня 2016, 00:30
3.Вадим
«Вместо того, что бы вернуть своих родичей с востока Украины, эти "педики" подливают масло в огонь.»

Ну во первих це ви там "педики", чи що хуже. А крім того, якби тут можна було фото помістити та відео, я б добавив, фото лугандонських танків з написами На Киев, На Львов, інтерв’ю Захарченка де він каже про дефіцит овочей і обіцяє захопити якийсь город, а там тепличні господарства. І так далі. Наші хлопці обороняють нас від російських фашистів та донецьких наркоманів. І якшшо там все прекрасно, то чого куча біженців звідти до нас приїхала, причому не в Росії а до нас? Чи ти такий Вадим що сюди приїхав та хати в Кобеляках обносить і коров по району? А в інтернеті в храброго даунбасівця граєшся. А твоя лугандонська правда закінчилась разом з збитим літаком і брехнею то про український винищувач, то про штурмовик то диверсантів на мусоровозі.
5.Лаврентій
«Гарне відео, тільки моздобули не повірять, а адмін видалить.»

А ти Лавруша вже всих в коментарях задрав своїми фашистськими поглядами, євреями, та комуняками. Якщо тобі так противна Україна,, так бери чемодан і п..уй до Лугандону, будеш там пучити очі та розказувати з трибуни про бандерівців та твою героїчну борьбу з ними. Тільки рано чи пізно всю вашу фашистсько-рашистську шваль викинемо і звідти.
7. Кінофан / 11 квітня 2016, 06:28
4.Вадим
«4. Вадим / вчора, 23:10 Вставити цитату
Просто послушайте голос Донбасса»

"Настоящий БЛЕФ, это блеф в который сам поверишь" (см. фильм "Блеф")
8. Натаха / 11 квітня 2016, 08:19
3.Вадим
«Вместо того, что бы вернуть своих родичей с востока Украины»

Знову цей "сказочник" з"явився. "Ану вали отсюда лось сохатый!!!", як говорив один герой із кінофільму "Місце зустрічі змінити не можна". Працюй на своєму лже-заводі, хоча тобі більше личить письменником-фантастом працювати. Та не забудь вкритися на ніч трикольоровим прапором, щоб нічого не снилося. Бо он 07.04.2016 ваш пришелепкуватий президент провів навчання в Кремлі по можливому його захопленню. Приведи відео, може по вашим рашистським каналам його транслювали? От хотілося б подивитися як ви там організовано з розуму сходите.
9. Лаврентій / 11 квітня 2016, 09:15
6.Олег11
«Якщо тобі так противна Україна,, так бери чемодан і п..уй до Лугандону,»

Хто куди п.здуватиме - покаже час. Я дуже добре памятаю, як в період проведення вашого майдану ви, одні того не розмуіючи, а інші за бабло, постійно драконили кримчан, а потім мешканців Донбасу пропонуючи їм їхати в рашку. Вони взяли і поїхали, разом із своїми землями, бо вони на них народилися і виросли. А такі як ти тоді почали "вистрибувати із поїзда" і поповнили тут ряди біженців, яких ти й згадуєш. Декторі з них подібні тобі тепер кричать: "караул, дондауни сякі такі скотиняки, пяниці і нелюди". Ви залишилися відщепенцями для своїх земляків і навіть сусідів, але й тут ви не дуже свої і тільки пишете тут агітки такого ж змісту як писали там. Фініш у вас і тут буде такий самий.
6.Олег11
«Тільки рано чи пізно всю вашу фашистсько-рашистську шваль викинемо і звідти.»

Приблизно таке ви й в 41-му казали, та не вгадали. Вас викинули. А ті хто сховався тільки тепер повилазили.
10. Степан22 / 11 квітня 2016, 09:51

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
11. гість999 / 11 квітня 2016, 13:21
9.Лаврентій
«Хто куди п.здуватиме - покаже час. »

На жаль це правда.І ніхто нас хахлів і запитувати не буде.Як рішить Путін з америкосами,так і буде,визвуть нашого Пєтю,дадуть наряд і впєрьод,с піснями.І завтра понесуть портрети Сталіна,як зараз носять портрети Бандери,причому нестимуть їх Кулічковський з Терновим,в перших рядах.
12. Гість 3 / 11 квітня 2016, 14:06
11.гість999
«понесуть портрети Сталіна,як зараз носять портрети Бандери,причому нестимуть їх Кулічковський з Терновим,в перших рядах.»

А цікаво б було. Невже і правда б несли? А що ж тоді Паршевлюка напише в своїй "передовій"?
13. Петлюрівець / 11 квітня 2016, 14:19
11.гість999
«І ніхто нас хахлів і запитувати не буде.Як рішить Путін з америкосами,так і буде,визвуть нашого Пєтю,дадуть наряд і впєрьод,с піснями.І завтра понесуть портрети Сталіна»

Як добре , що зараз таких як ти тільки 10% від загальноі кількості украінців .Це ж треба таке примітивне мислення мати...
14. Гість 3 / 11 квітня 2016, 15:15
13.Петлюрівець
«
Як добре , що зараз таких як ти тільки 10% від загальноі кількості украінців»

Якраз 10% тих, хто розуму не втатив. І як погано, що ти тут інкогніто. І не знатимем чиї ти портрети носитимеш. Хоча... хто перший із портретом Путіна йтиме, то й буде петлюрівець. Запамятовуйте, люде добрі.
15. гість999 / 11 квітня 2016, 15:23
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
13.Петлюрівець
«.Це ж треба таке примітивне мислення мати...»

Куди ж мені до тебе.Ти я бачу тут усих своїм інтелектом задавив...Амеба,блядь.
16. Петлюрівець / 11 квітня 2016, 17:00
Ну ось анекдот з СССР про мат і діамат по відношенню до гість999 актуальний і сьогодні ...
17. Петлюрівець / 11 квітня 2016, 20:12
14.Гість 3
«
Якраз 10% тих, хто розуму не втатив. І як погано, що ти тут інкогніто. І не знатимем чиї ти портрети носитимеш. Хоча... хто перший із портретом Путіна йтиме»

Я інкогніто як всі тут, але мені навіть в думці не спадає назвати себе , інших і увесь народ хахлами , як це зробив гість999.Так принизити себе і інших....що воно з людиною ?
18. Вадим / 12 квітня 2016, 22:13
6.Олег11
«Наші хлопці обороняють нас від російських фашистів та донецьких наркоманів.»

Ваши "хлопці" прежде всего марионетки в руках олигархов и американцев. И вынуждены воевать потому что боятся тюрьмы за отказ в участии АТО. И вы прекрасно всё это знаете и понимаете, но никто и никогда не признается, что откосил от АТО.
19. Вадим / 12 квітня 2016, 22:19
6.Олег11
«куча біженців звідти до нас приїхала»

Если бы ты сам оказался на их месте, то драпал куда глаза глядят. Без разбору в Украину, Россию или Зимбабве. Одна цель подальше от укрофашистских бомб и снарядов. Мы здесь весь этот кошмар прочувствовали на себе. И что такое реальный обстрел такому "диванному патриоту" как ты и не снилось. А про самолёт зря вспомнил. В конце концов Нидерланды будут вынуждены сказать правду. Сейчас им это не выгодно. Но тогда тебе будет стыдно за свои слова. Поверь мне. Нам видней.
20. Вадим / 12 квітня 2016, 22:26
8.Натаха
«"сказочник" »

Насчет "сказочника". В укроСМИ всё чаще и чаще мелькают сообщения о том, что ассоциация с ЕС Украине только навредила. Все эти новости выдаются и комментируются на чистейшем русском языке. На Донбассе не было и нет российских войск. Так зачем же тогда нужна АТО? Только для того, что бы отвлечь от реальных проблем!!!!!!!!! И всё! Это ж очевидно. Так кто же реальный "сказочник"?
21. Петлюрівець / 12 квітня 2016, 23:37
8.Натаха
«
Знову цей "сказочник" з"явився. "Ану вали отсюда лось сохатый!!!", як говорив один герой із кінофільму "Місце зустрічі змінити не можна". Працюй на своєму лже-заводі, хоча тобі більше личить письменником-фантастом працювати. Та не забудь вкритися на ніч трикольоровим прапором, щоб нічого не снилося»

Згоден путінський лакей.Для таких як Вадим Украінська Держава як кістка в горлі і він готовий розказувати нам про три криниці,про те що украінців як окремого народу неіснує, АТО не потрібно,що нас любить Путін,що російських військ немає ні в Криму ні на Донбасі, ні в Придністров’і, ні в Грузіі і чеченців невбивали,Грозний не бомбилиі т.п. брехню та небилиці.А правда така украінці століттями вели боротьбу за відновлення своєі Держави зі столицею Киів під проводом Богдана Хмельницького, Івана Мазепи,Пилипа Орлика,Симона Петлюри,Євгена Коновальця,Степана Бандери та багатьох інших.....
22. Степан22 / 12 квітня 2016, 23:48
Нам нужна вулиця Степана Бандери
23. Гай Фокс / 13 квітня 2016, 00:05
20.Вадим
«На Донбассе не было и нет российских войск.»
Ну, так... Вони після загибелі чи потрапляння в полон стають якимось чарівним чином або відставниками, або відпускниками. І без розпізнавальних знаків. Навіть родичі і сім*ї від них відмовляються, не те, що Росія, як держава, що їх туди "благословила". А що ти скажеш з приводу наявності російького походження зброї і боєприпасів ваших "ополченців"?
24. Снайпер / 13 квітня 2016, 09:08
23.Гай Фокс
«що ти скажеш з приводу наявності російького походження зброї і боєприпасів ваших "ополченців"?
Додати коментар»

Не трать друже сили та емоцій на спілкування з цим тролем... Ти поглянь на його "підкати" - рідня в Кобеляках, міф про три криниці та братання з нами кацапиків, ще один міф про його роботу на заводі та випиття мирової чарки... А тут раз і його термінологія різко змінилась: "ці педики", маріонетки, "укрофашистські бомби", "диванні патріоти" та інше. Зовсім недавно він мене, "не диванного патріота" провокував фразами типу: "Ти чого до нас приперся?", "Хто вас сюди звав?".... У них, як в секті, на все є заготовлена відповідь, а очах постійно майорить трикольоровий стяг Росії (вірно Натаха підмітила!) Такі як він гуляють по інтернету та сайтах і продовжують своє зомбування. Не секрет, що в місті є його прихильники і ми знаємо хто вони, і бачимо, що вони досягли в своєму житті, і чого вони варті у хвилину скрути. У мене немає нічого особистого до росіян, нехай живуть як хочуть, але на своїй території. А про таких, як Вадим пригадується пісня росіянина В.Висоцького: "...Приятно попугаем быть, гадюкой с длинным веком... Не лучше ли при жизни быть приличным человеком?)
25. гість999 / 13 квітня 2016, 09:18
24.Снайпер
« пригадується пісня росіянина В.Висоцького: "»

Що ти кацапа цитуєш (а можливо,за версією декого з коментаторів навіть єврея),будь послідовним,цитуй своїх,Дзідзьо наприклад.
26. Гай Фокс / 13 квітня 2016, 09:46
24.Снайпер
«Не трать друже сили та емоцій на спілкування з цим тролем... »
Та я й не трачу. Так тільки, трохи, "на пів шишечки"...
25.гість999
«Що ти кацапа цитуєш»
Вони, теж різні бувають. Одних цитують, в інших, нажаль, стріляють...
27. Степан22 / 13 квітня 2016, 09:57
Ото нехай вітдадуть Донбас і Крим і випустять Савченко
28. гість / 13 квітня 2016, 10:33
27.Степан22
«Ото нехай вітдадуть Донбас і Крим і випустять Савченко»

Ага,і заберуть Порошенка.Давай уже,як мед,то ложкою.
29. Гість / 13 квітня 2016, 13:21
27.Степан22
«Ото нехай вітдадуть Донбас і Крим і випустять Савченко»

"Может тебе еще и ключ от квартиры, где деньги лежат"
30. Гість / 13 квітня 2016, 13:22
25.гість999
«Що ти кацапа цитуєш (а можливо,за версією декого з коментаторів навіть єврея),будь послідовним,цитуй своїх,Дзідзьо наприклад.»

Ще б пак. Папа Семен Вольфович. Хоча, якщо чесно, то він полукровка і це давно відомо.
31. Гість / 13 квітня 2016, 13:24
22.Степан22
«Нам нужна вулиця Степана Бандери»

А ти той Стьпа, що онуки в гейропу їдуть? Якщо той, то нах.. тобі та вулиця, їзжай за онуками
32. Гість / 13 квітня 2016, 13:26
23.Гай Фокс
«А що ти скажеш з приводу наявності російького походження зброї і боєприпасів ваших "ополченців"?»

Ну ти як маленький. Воєнторг з обох сторін працює. А хіба америкоси з британцями сюди чермет свій не збувають?
33. Гість / 13 квітня 2016, 13:28
20.Вадим
«Так зачем же тогда нужна АТО? Только для того, что бы отвлечь от реальных проблем!!!!!!!!! И всё! Это ж очевидно. »

Не только. Это еще и большое бабало, и сокращение численности гоев с обеих сторон, и много чего еще.
34. Степан22 / 13 квітня 2016, 14:45
28.гість
«Ага,і заберуть Порошенка»

Може тобі ше й Януковича вернути?
35. гість / 13 квітня 2016, 17:56
34.Степан22
«Може тобі ше й Януковича вернути?»

А ще краще Кучму...Хоча вже всі мабуть згодні і на Януковича.По крайній мірі за Порошенком ніхто б не плакав,це точно!!!
36. Гай Фокс / 13 квітня 2016, 18:45
32.Гість
«Воєнторг з обох сторін працює. А хіба америкоси з британцями сюди чермет свій не збувають?»
В тому й річ, що чермет. При цьому ніхто з цього таємниці не робить, публічні угоди відбулися на міжурядовому рівні. А у сєпарів новенькі автомати і танки з градами вже російського виробництва. І набоїв не жаліють, мабуть безліміт. А Путін з маріонетками при цьому целки з себе строять.
А взагалі-то я звертався не до тебе, а до того тролика Вадима, що тех дівочою невинністю прикрився.
37. Степан22 / 13 квітня 2016, 20:10
35.гість
«Хоча вже всі мабуть згодні і на Януковича.»

То ти привик жирувати при Януковичу,а тепер тобі похужало.
38. гість / 13 квітня 2016, 20:51
37.Степан22
«То ти привик жирувати при Януковичу,а тепер тобі похужало.»

Насчот того,що жирувти,то навряд,а от що тепер похужало,то це в точку,та й не тільки мені.
39. Степан22 / 13 квітня 2016, 21:31
Ти б мабуть російські танки з букетами квітів зустрічав,вони б тобі і Януковича вернули.
40. Петлюрівець / 14 квітня 2016, 17:54
Відеоблогер Анатолій Шарій, який представляв позицію сепаратистів у війні на Донбасі, згортає свою діяльність.
У ролику під назвою "Нас перемогли, ми йдемо" Шарій заявив, що жителі Донбасу влаштували йому і його команді травлю. Саме тому він не бажає більше продовжувати медійну підтримку антиукраїнськи налаштованої частини населення Донбасу.
"Я витрачав свій час, сили і гроші на те, що відбувається на Донбасі. І я не бачив такого цькування і такого мату, такого масового виливу бруду з лайном ні від кого і ніколи. Я не бачив такого від представників українських ЗМІ. Це я бачу від представників Донбасу. Це не боти, це реальні люди", – сказав Шарій.
Він наголосив, що в його блозі більше не буде "жодних відео з Донбасу, ніяких більше згадок чогось, пов’язаного з ним...
41. Петлюрівець / 15 квітня 2016, 18:05
Паспорт России
Уничтожение документа произошло вчера на выступлении Ореста Лютого в концертном зале «Подполье Махно».
Герой видео Максим живет в Украине почти 10 лет, однако формально все еще является гражданином своей страны, вражеской к Украине. По его словам, лучше уж быть человеком без гражданства, чем гражданином с паспортом России.
Уничтожение документа прошло под символичную песню «А я не москаль».
42. Петлюрівець / 15 квітня 2016, 18:09
Гражданин России публично попрощался со своим паспортом на концерте в Днепропетровске
43. Петлюрівець / 16 квітня 2016, 19:12
В РНБО ПРОКОМЕНТУВАЛИ ЗАЯВУ ДМИТРА МЕДВЕДЄВА ПРО ВІДСУТНІСТЬ ДЕРЖАВИ В УКРАЇНІ
“Заява Дмитра Медведєва щодо відсутності держави в Україні засвідчує, що російські керівники бояться самого факту існування нашої країни. Заява Прем’єр-міністра Росії Дмитра Медведєва щодо відсутності держави в Україні демонструє, наскільки керівники Російської Федерації бояться та істерично сприймають сам факт існування нашої країни” – про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, коментуючи заяву Прем’єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва.
«Україна – це держава, яка зупинила просування російського агресора на захід. Україна – це держава, яка своїм існуванням ставить хрест на відродженні та реванші радянської імперії зла», – зазначив О.Турчинов. «Хочу нагадати цим кремлівським неадекватним мрійникам, що в українців була держава зі столицею у Києві ще задовго до виникнення Московського улусу Золотої Орди. Україна існуватиме і після того, як злоба, агресія та внутрішні протиріччя, які завжди притаманні тоталітарним режимам, розірвуть на шматки залишок радянської імперії, що носить назву Russia (Раша)», – заявив він
44. Снайпер / 16 квітня 2016, 20:22
Для НАТАХИ. Нещодавно був в командировці, трапилася місцева газетка, де була велика і об"ємна стаття про Олександра Солженіцина, російського письменника і публіциста, лауреата Нобеліївської премії з літератури. Вона публікувалася частинами, мені попалася остання, тому я не знаю чому приділена увага саме Солженіцину. Але я не про те. Є там чудова цитатка, а ти їх збираєш... Будь-ласка, до твоєї колекції, а якщо вона в тебе є - вибач, я з поваги до тебе.
"Нет в этом мире мельче, сволочьнее и хамовитее особи, чем кацап. Рожденный в нацистской стране, вскормленный пропагандой нацизма - этот ублюдок никогда не станет человеком. У его страны нет друзей - либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, уничтожать и убивать!"
45. Натаха / 16 квітня 2016, 20:39
44.Снайпер
«Для НАТАХИ.»

Д Я К У Ю!!! "Ты заходи если что" (мультик "Жил-был пес")
46. Богдан / 16 квітня 2016, 21:03
44.Снайпер
«"Рожденный в нацистской стране, вскормленный пропагандой нацизма - этот ублюдок никогда не станет человеком. У его страны нет друзей - либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, уничтожать и убивать!"»
Якщо твою цитатку отак обрізати, то вийде в точку про українців. Крім того, що кращого міг написати єврейський вихрест. Ти хоч відвідуй свій форум ВО "Свобода". Інтелект дописувачів там бажає бути кращим, але можна щось і почерпнути для підвищення свого. Наприклад, "«Щиро тобі вдячний, що ти прочитав Едуарда Ходоса Єврейський Норд-Ост й схвально про неї відгукнувся, бо дехто тут любить кричати про кран і воду, не знаючи, що Солженіцин(200 лет вместе), Ходос, Шахак та багато інших якраз і є євреями.» Ось тобі ссилка на ваш форум ВО "Свобода". Посилання на www.forum.vosvoboda.info
47. Богдан / 16 квітня 2016, 21:04
Александрович Исаевич Солженицын на самом деле Исаакович. Его отец - Исаак Семёнович Солженицин – еврей-выкрест, и дед – Семён Ефимович тоже.
48. Богдан / 16 квітня 2016, 21:16
43.Петлюрівець
««Україна – це держава, яка зупинила просування російського агресора на захід.»

Україна разом з іншими республіками СРСР зупинила просування Гітлера на Схід. Петлюрівці зараз роблять те, чого не вдалося зробити Гітлеру. Навіть вулиці називають німецькими назвами.
43.Петлюрівець
«в українців була держава зі столицею у Києві ще задовго до виникнення Московського улусу Золотої Орди. »

Дописуй, що по офіційній історії, навіть по історії миздобулів, та держава називалася "Київська Русь". При чому тут Україна? Саме тому, що столиця тієї держави знаходилася в Києві його і почали нищити в першу чергу, як сивол Київської Русі, поступово перетворюючи на хазарський каганат.
43.Петлюрівець
«Україна існуватиме і після того, як злоба, агресія та внутрішні протиріччя, які завжди притаманні тоталітарним режимам, розірвуть на шматки залишок радянської імперії»

Не російська, а ваша злоба, агресія і протиріччя зруйнували "впавшу з неба" незалежність і країну. Зараз відбувається прямий геноцицд рештків населення.
49. Гість / 16 квітня 2016, 21:19
Сущність сучасних петлюрівців добре описав єврей Шпільман: ""Всё становилось только хуже, особенно когда в дело включились литовцы и украинцы. Эти были столь же продажны, как еврейские полицаи, но на иной манер. Они брали взятки, а после этого сразу убивали тех, от кого получили деньги. Убивали в охотку: ради спорта или удобства в "работе", для тренировки в стрельбе или просто ради развлечения. Убивали детей на глазах у матерей и забавлялись, видя их отчаяние. Стреляли людям в живот, чтобы наблюдать за их мучениями, или выстраивали своих жертв в шеренгу и, отойдя на некоторое расстояние, бросали в них гранаты, чтобы проверить, кто точнее кидает. Во время каждой войны на поверхность всплывают определённые национальные группы. Слишком трусливые, чтобы бороться в открытую, и слишком ничтожные, чтобы играть какую бы то ни было самостоятельную роль, - зато достаточно растленные, чтобы сделаться платными палачами при одной из воюющих держав. В этой войне такую роль взяли на себя украинские и литовские фашисты" (В.Шпильман, Варшавские дневники 1939-1945, Москва-Иерусалим, Изд-во "Мосты культуры", 2003, стр. 84).
50. Натаха / 16 квітня 2016, 21:37
Миздобульний та гейропівський ти наш, дядя Валєра! Не треба обрізати фразу Солженіцина, бо він і так обрізаний. І ніякої новини ти не повідомив. До того ж людина писала особисто мені, а ти нажлоктився артурчикового пива і знову вирішив всіх просвітити? В такому стані осторожно з обрізанням, бо ненароком можна нанести собі "травму", хоча він тобі вже не потрібний, от чи і читаєш всяких шпільманів
46.Богдан
«Якщо твою цитатку отак обрізати, то вийде в точку»
51. гість999 / 17 квітня 2016, 09:47
50.Натаха
« До того ж людина писала особисто мені, »

Якщо писав тільки тобі,візьми в нього номер телефону і спілкуйтеся скільки влізе,для чого це іншим?
52. Петлюрівець / 25 квітня 2016, 22:25
США готовы оказать Украине военную помощь
Сьогодні о 22:06•Хартия’97
США хотят выделить $ 3,4 миллиарда на сдерживание агрессии России и предоставить Украине военную помощь.
Об этом charter97.org сообщили в пресс-службе межфракционного депутатского объединения "Украина - Евроатлантическое пространство!".
Вопрос о российской агрессии будет главным в повестке дня предстоящего заседания Комитета по вооруженным силам Палаты представителей США.
Члены комитета утверждают, что в законопроекте о бюджете на обеспечение национальной безопасности на 2017 год много мероприятий "будет направлено на сдерживание России".
"У нас есть средства на то, чтобы разместить войска в разных частях Восточной Европы, а это главное - иметь присутствие в регионе, чтобы продемонстрировать поддержку нашим союзникам", - комментирует член комитета, конгрессмен Адам Смит.
Главным мероприятием по сдерживанию России в законопроекте инициатива "укрепление европейской безопасности", которая призвана оказать помощь вооруженным силам европейских союзников США, озабоченным действиями Москвы.
В законопроекте на эту инициативу выделяют $ 3400000000, что в четыре раза превышает объем финансирования этой программы в 2016 году. Также законопроект одобряет выделение $ 150 млн Киеву в рамках "инициативы по содействию Украины в области безопасности".
Помимо прочего политики хотят добиться выделения средств на закупку военных самолетов, кораблей и других видов вооружений "для сдерживания России". По словам автора инициативы конгрессмена Рэнди Форбса, "иметь такое присутствие крайне важно, так как только при его наличии мы сможем предотвращать такой агрессии", - отмечает издание.
Заседание комитета палаты представителей по вооруженным силам состоится 27 апреля
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації