Вхід | Реєстрація

У Санжарах відбудеться громадське слухання

У Санжарах відбудеться громадське слухання

У відповідності до норм статті 8 Закону України "Про співробітництво територіальних громад" та з метою врахування громадської думки 25 квітня о 17:00 у актовій залі Новосанжарського селищного комбінату комунальних підприємств за адресою: смт Нові Санжари, пров. Пролетарський, 1/2 відбудеться громадське слухання щодо обговорення проекту договору "Про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів" щодо придбання рентгенівського діагностичного комплексу з цифровою обробкою зображення на 2 робочих місця ( з томографією) для громад Новосанжарського району.

Ініціатор громадського слухання селищний голова Інна Коба.

Реєстрація учасників розпочнеться 25 квітня о 16:15 за місцем проведення слухання.

Для реєстрації учасникам необхідно предʼявити паспорт громадянина України.

Ознайомитися з проектом договору можна на офіційному веб-сайті Новосанжарської селищної ради в спеціальному розділі "Громадська участь" та на інформаційній дошці у Новосанжарській селищній раді за адресою: Нові Санжари, вул. Незалежності, 41.


Автор: Новосанжарська селищна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2016, 16:38 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Москаль Клятий / 20 квітня 2016, 19:50
Как там живет хохляндия? Я вот уехал из хохляндии в Россию здесь все чудесно! каратели хохляндии слышал уже обратно решили убивать Донбасский народ не смотря на Минские соглашения...
Ох уж эти хохлы...скоро мы снесем этих бендеров. У России терпение скоро кончится. Путин скажет "Вперед" и за 2 дня дойдем до Львова.
2. Белый / 20 квітня 2016, 20:39
1.Москаль Клятий
« за 2 дня дойдем до Львова.»

Разве что автостопом.
3. макар / 20 квітня 2016, 22:59
А дочого Інна Коба до ренгену,чи комунгосп буде ренген робити
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації