Вхід | Реєстрація

Суд відхилив позов Мостового до Гунжеля

19 квітня суддя Кобеляцького суду Тетяна Тесленко винесла вердикт у справі щодо цивільного позову керівника бутенківського комунального підприємства Ігоря Мостового до громадського активіста Павла Гунжеля.

Нагадаємо, що на початку лютого до Кобеляцького суду з позовними заявами звернулися вже згаданий Ігор Мостовий та бутенківський сільський голова Микола Скрильник. У обох випадках відповідачем був громадський активіст, житель Бутенок Павло Гунжель. Позивачі вимагали, аби він спростував недостовірну, на їх думку, інформацію, котру Гунжель нібито поширював. Крім того, і Мостовий, і Скрильник вимагали відшкодування завданої їх репутації шкоди, яку оцінили у 90 тисяч гривень. Тобто, у разі програшу громадський активіст мав спростувати інформацію та заплатити в цілому 180 тисяч. Це, не рахуючи судових витрат.

Та 19 квітня стало відомо, що суддя Тетяна Тесленко не задовольнила вимоги Ігоря Мостового. Розгляд справи Скрильник проти Гунжеля ще триває. Там потрібно опитати кілька десятків свідків.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 квітня 2016, 10:52 | Кобеляки | Суспільство


1. хлібороб / 24 квітня 2016, 11:55
Паша,зкинь цины на яди
2. антиколорад / 24 квітня 2016, 12:31
Казали базарні,що домовились.А за другий сплатить.
3. senator / 24 квітня 2016, 20:28
2.антиколорад
«А за другий сплатить.
»

Скрильник Гунжелю???Не помішалоб, ато Паша за свій рахунок і туалети на кладовищах ставить і тюльпани садить.
4. валюта / 25 квітня 2016, 22:11
Казали базарники, що ця суддя саме чесна у судді. Все рішає по закону. А ще казали, що обидві справи програшні з самого початку. Просто Мостовий і Скрильник хотіли полякати Пашу, та не тут то було.
5. Тамара / 25 квітня 2016, 22:18
ТО що виходить, що все що казав Гунжель правда. Інтересно, чи дадуть чоловікові розкрутити ці справи. Думаю ні. Адже корупція ще більшою стала. А я теж чула від одного адвоката, що справа Скрильника ніколи не буде втграна. Тільки не поняла чого. Але думаю це підтверджує те що ніхто по ній не домовлявся.
6. Иван зека / 25 квітня 2016, 23:26
Все судьи решают по закону.Только вот Закон как дышло, а судья райсуда,как судья на футбольном поле...состязательность сторон знаете ли...а установление Истины не обязательно.
7. Тамара / 26 квітня 2016, 16:01
Ну все вірно. Суддя ж арбітр. Яку йому ще істину встановлювати, він же не сторона по справі. А те що закони стали як дишло, то це ми таких тупуватих депутатів обираємо. Але що заслужили те й маємо. Слава Україні Гондурасу і українцям.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації