Вхід | Реєстрація

Зустріч з ветеранами

Зустріч з ветеранами

6 травня, у переддень Великої Перемоги відбулася зустріч голови районної ради Володимира Кішінського та голови районної державної адміністрації Таміли Шевченко з ветеранами, учасниками бойових дій та дітьми Великої Вітчизняної війни.

З огляду на поважний вік ветеранів, на зустріч змогли прийти лише Олександр Живулько, Олександр Кіян, Юрій Савченко, Петро Коровєнков, Павло Івашко та Раїса Бобошко.

Керівники району висловили вдячність ветеранам за виявлений героїзм, мужність, відвагу, важку працю в післявоєнні роки та побажали їм міцного здоров’я, довгих років життя, благополуччя та радості.

Окрім теплих слів вітань для ветеранів був підготовлено святковий стіл, за яким учасники тих буремних подій згадували свою молодість, бойові походи, трудові будні. На завершення ветерани висловили вдячність організаторам зустрічі та впевненість, що пам'ять про ті полум’яні роки ніколи не згасне в наступних поколіннях


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 травня 2016, 18:27 | Кобеляки | Суспільство
1. гість / 9 травня 2016, 19:20
Як це "його величність" Капілец пріпьорлісь?
2. светка / 9 травня 2016, 20:17
Мабуть заставили)))))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації