Вхід | Реєстрація

Патріотична година «Перемога одна на всіх!» в Кременчуцькій виховній колонії

Патріотична година «Перемога одна на всіх!» в Кременчуцькій виховній колонії

9 травня в Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відбулась патріотична година «Перемога одна на всіх!». Захід приурочили до Дня Великої Перемоги, - свята «зі сльозами на очах», величного і вистражданого.

До колонії завітав визволитель, герой, ветеран війни, дивовижний чоловік, людина величезної душі і серця Скляднєв Микола Федорович, який незабаром святкуватиме дев’яносто один рік від дня свого народження.

Аби вшанувати подвиг героїв – переможців жахливої війни, виразити щиру та безмежну вдячність людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю, хлопці колонії підготували цікаву святкову програму, прочитали патріотичні вірші та проспівали пісні військових літ, оформили виставку художньої літератури та переглянули документальні хроніки.

Микола Федорович розповів юнакам про те, як потрапив на фронт, як воював, як дійшов до переможного дня і про те, як його життя складалося після закінчення війни. Хлопці затямивши подих слухали розповіді про те, як жилося в ті часи, як важко було на фронті та скільки болю і страху прийшлося пережити. Розповідь гостя не залишила байдужим жодного вихованця.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих захисників. Підлітки схилися в доземному поклоні, дякуючи почесному гостю та привітали із подвійними для Миколи Федоровича травневими святами – Днем Великої Перемоги та наступаючим днем народження. Подарували гостю квіти та вітальну листівку, яку виготовили власноруч. Розповіли дідусеві про життя в колонії. Адміністрація установи підтримала ветерана продовольчим пакунком.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2016, 20:19 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації