Вхід | Реєстрація

Пам’ятник на Алеї Героїв зруйнував нетверезий молодик

Пам’ятник на Алеї Героїв зруйнував нетверезий молодик

9 травня, у поминальний понеділок, на Алеї Героїв було зруйновано памятник загиблому учаснику бойових дій на сході Олександру Максимову.

 "Хлопці тут чергували і почули грохіт, коли завалився пам'ятник. Вони підбігли до пам'ятника, де похований Максимов, і побачили, що він зруйнований. За яких обставин це було зроблено, невідомо. [...] Викликали поліцію. Хлопці пішли шукати тих хлопців, хто це зробив, але в даний час їх на місці не було", – розповів Вадим Ямщиков, депутат Полтавської міської ради та голова ГО "Асоціація ветеранів та учасників АТО Полтавщини".

Активісти ЦК "Азов" спільно з ветераном бойових дій на сході встановили особу, яка винна у руйнуванні памятника, повідомяє інтернет-видання "Трибуна". Ним виявився полтавець 1985 року народження. Зі спілкування  з правопорушником стало зрозуміло, що  плиту він пошкодив внаслідок власної необережної поведінки, що була спричинена станом алкогольного сп’яніння. Матеріали за фактом правопорушення передали правоохоронцям для подальшого з’ясування.


Автор: Людмила Гудзь


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2016, 18:41 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації