Вхід | Реєстрація

Брати Коробкіни: чотири голи на двох

Брати Коробкіни: чотири голи на двох

7‑го травня на міні-футбольному майданчику у Нових Санжарах стартував чемпіонат району серед ветеранів (від 40 років та старші). У цьому сезоні в турнірі беруть участь вісім команд: сім із Новосанжарського та одна із Кобеляцького району.

Саме матчем кобеляцьких ветеранів із командою «Ветеран» (Нехвороща) розпочався чемпіонат. Нехворощанські футболісти досить несподівано упродовж усієї гри володіли перевагою та заслужено перемогли: 4:1.

Недільні матчі розпочалися протистоянням «Стандарту» з Нових Санжар та «Полузір’я». Глядачі до початку гри були переконані у впевненій перемозі новосанжарців. Адже у складі команди на поле вийшли майже всі представники «Газовика», багаторазового чемпіона району початку двотисячних: Володимир Жаботинський, Олександр Афанасьєв, Анатолій Троян, Віталій Святелик, Ігор Романець, Ярослав Колодійчик, Сергій Бойко. Проте, ініціативою у грі володіли полузірські футболісти. А точніше — Олександр Демченко, який самотужки «спорудив» два голи у ворота новосанжарців. Ветерани з Нових Санжар відігралися, але знову пропустили два м’ячі. І все йшлося до сенсаційної поразки одних із фаворитів турніру, але за кілька секунд до кінця гри «Стандарт» таки зрівняв рахунок: 4:4.

Із перемоги розпочали сезон футболісти «Козубівського». Павло Маник та компанія у першому турі перемогли лелюхівську «Ворону» з рахунком 4:2.

Найбільш розгромний рахунок у турі був зафіксований у матчі між «Дружбою» із Нових Санжар та «Колосом» зі Стовбиної Долини. Новосанжарці, у складі яких виділялися дуети братів Володимира Вороніна та Юрія Сербіна і Костянтина та Едуарда Коробкіних, краще за опонентів грали у пас. І точніше били по воротах. У першому таймі Едуард Коробкін відкрив рахунок після точного пасу Сергія Овчаренка та удару у ближній кут. За кілька хвилин уже Костянтин Коробкін скористався пасом Сергія Коби і закотив м’яч у порожні ворота: 2:0. У другому таймі малюнок гри не змінився. Щоправда, «Колос» намагався більше атакувати, але голкіпер «Дружби» Сергій Рудько цього дня був непробивним. А у складі новосанжарців ще двічі відзначився Едуард Коробкін, який оформив у матчі хет-трик і приніс команді впевнену перемогу: 4:0.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 травня 2016, 12:44 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації