Вхід | Реєстрація

Каналізаційний форс-мажор: таки закінчення

Каналізаційний форс-мажор: таки закінчення

Здається, проблеми з каналізацією, що регулярно виникали в кобелячан, котрі мешкають у багатоквартирних будинках по вулицях Шевченка та Пушкіна, нарешті закінчилися.
Мова йде про багатостраждальні будинки, що знаходяться в самому центрі Кобеляк, по вулицях Пушкіна, 22 та Шевченка, 31. Там протягом десятиліть виникали проблеми з відведенням каналізаційних стоків. Доходило до того, що нечистоти заливали підвали під будинками. Люди регулярно зверталися зі скаргами та заявами до представників міської влади і райдержадміністрації. Їм не лише відповідали листами, а й навіть кілька ремонтів провели. Та належного результату не було. Так тривало із 2004 року.

У газеті «ЕХО» усі ці негаразди регулярно висвітлювались. Останні публікації датовані липнем минулого року. Тоді жителі будинків з’ясовували, куди поділися 13 тисяч гривень, які вони назбирали на ремонт. Іншу частину грошей, а це більше 12 тисяч, виділяла міськрада. Також людей непокоїв той факт, що навіть після проведення ремонту проблема з каналізуванням залишилася. Зустріч із секретарем міськради Сергієм Галушком жителів будинків не задовольнила.

Минуло дев’ять місяців. Восени в Кобеляках змінилася влада. І ось, на початку травня, жителі будинків по Пушкіна і Шевченка знову зателефонували до редакції. Цього разу вони поділилися приємною новиною. За словами людей, у квітні в них провели черговий ремонт. І цього разу так, як вони хотіли. Кобелячани попрохали прийти до них, щоб вони через газету подякували міському голові Олександру Копельцю.

Зустріч із мешканцями багатоквартирних будинків відбулася у п’ятницю 13 травня. На неї прийшли близько десятка жителів. В основному розповідали Віктор Шарлаєв та Зінаїда Славянська. Ось, що сказав Шарлаєв:

— Із попереднім керівництвом міста ми спільної мови так і не знайшли. Коли вибрали Копельця, то одразу звернулися за допомогою до нього. Він приїхав до нас. Разом із ним був керівник «Водоканалу» Іван Дяченко. Вони разом оцінили ситуацію на місці. Нам пообіцяли провести ремонт. Було сказано, що восени, зважаючи на погодні умови, виконати необхідні роботи навряд чи вдасться. Але до травня все зроблять. І ось на початку квітня до нас знову приїхав міський голова. А через кілька днів з’явились і працівники «Водоканалу». Зараз усе зроблено і працює. Ми задоволені.

Зінаїда Славянська додала:

— Ми хочемо через газету від імені всіх мешканців будинків по Пушкіна, 22 та Шевченка, 31 висловити щиру вдячність міському голові Олександру Копельцю за турботу і увагу до нас. Так би й давно.

Орієнтовна вартість робіт, проведених за бюджетні кошти, становить близько сорока тисяч гривень.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2016, 10:03 | Кобеляки | Суспільство


1. антон / 21 травня 2016, 12:13
а чому попередники не зделали ума не хватило или похерели людей
2. гість / 21 травня 2016, 13:16
1.антон
«а чому попередники не зделали ума не хватило или похерели людей»

Бабло йшло на поїздки до Америки,та бухло для зінгенців.А Копелець молодець,якщо чесно я б ніколи не подумав,що він почне порядок наводити в Кобеляках.Хай зі скрипом,але ж...
3. Кох / 21 травня 2016, 16:25
1.антон
«ума не хватило или похерели людей»

Людей похерели, а бабло стырили, почему же еще.
4. чесний / 21 травня 2016, 22:15
Молодець Копелец -так держать, а Исип и Галушка вори ,судить их треба , тоди справедливисть восторжествует!
5. Щука / 23 травня 2016, 10:36
[[ЦИТАТА|4|чесний|Молодець Копелец -так держать, а Исип и Галушка вори ,судить их треба , тоди справедливисть восторжествует!
]
Тогда поверим шо чесный,когда Копелец проведёт аудиторскую проверку деятельности попередников и доложит громаде о результатах воры ли .Но думаю и он и нынишние депутаты боятся это делать потому что после новых выборов будут проводить проверку и их деятельности.А вы как думаете ?
6. Зігмунд / 23 травня 2016, 11:53
5.Щука
«Тогда поверим шо чесный,когда Копелец проведёт аудиторскую проверку деятельности попередников и доложит громаде о результатах воры ли .Но думаю и он и нынишние депутаты боятся это делать потому что после новых выборов будут проводить проверку и их деятельности.А вы как думаете ?»

В яблучко! До речі, в 2ЕХО" писали про аудит "Водоканалу", який починала міськрада у зв’язку із тарифами на воду. Де результати аудиту? Чи Кісіль по холодильниках пошарився і на тому кінець?
7. Щука / 23 травня 2016, 15:31
6.Зігмунд
« Де результати аудиту? Чи Кісіль по холодильниках пошарився і на тому кінець?
»

А хто такой Кисель ?
8. Зігмунд / 23 травня 2016, 19:45
7.Щука
«А хто такой Кисель ?»

Ти певно не місцевий. Кісіль це заступник міського голови. В "ЕХО" писали, що він великий спец по тарифах на воду. Йому дали завдання провести аудит чи правильно нарахували тариф на водопостачання. А він сфоткав дерево на криші "Водоканалу" і перевірив, що у них у холодильниках. Аудитор, мля.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації