Вхід | Реєстрація

Кобеляцька команда зібрала всі головні нагороди

Кобеляцька команда зібрала всі головні нагороди

7 травня у селі Супрунівка Полтавського району проходили обласні змагання зі спортингу.
Спортивно-мисливський турнір був присвячений Дню Перемоги. Його проведенням займалась мисливська організація «Кречет» на чолі з Сергієм Шебітченком.

Участь у змаганнях взяли 24 команди, по три гравці в кожній. Кобеляцький район представляв мисливський колектив «Ворскла» у складі капітана Віктора Фесюри, Ігоря Бондаренка (Чапаєво) та Віталія Мокрого (Куст-Кущі).

На початку турніру відбувся святковий концерт. Кобеляцький гурт «Ворскла» (Віктор Фесюра і Володимир Заїка) також розважив учасників своїм виступом. Любителів стендової стрільби привітав представник облдержадміністрації, який побажав їм влучних пострілів. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів‑захисників.

На стендах були імітовані біг зайця, політ качки та фазана. Журі оцінювало учасників за влучними пострілами.

Кобеляцька «Ворскла» спочатку пройшла у півфінал, а потім поборолась за звання найвлучнішої команди. У фіналі їй протистояли полтавські «Медики» та команда єгерів угіддя «Кречет».

За кількістю влучних пострілів «ворскляни» обійшли своїх опонентів, перемігши в результаті у командному заліку. Другими стали «Медики», а третіми — єгері. У одиночних виступах кращим був Ігор Бондаренко. Отож, кобеляцькі мисливці зібрали головні нагороди в змаганнях.

Після закінчення турніру учасників відзначили грамотами, а команди-переможці отримали подарункові кошики та грошові винагороди 1000, 500 і 300 гривень відповідно. До речі, спонсором змагань виступив Сергій Жук, голова фермерського господарства «Громада».
Спортсмени висловлюють подяку Василю Беляєву та Анатолію Близнюку, які надали устаткування, необхідне для проведення змагань.

Після офіційної частини на учасників чекав святковий обід.

Віктор Фесюра закликає молодих мисливців міста й району долучатися до стендової стрільби та популяризувати цей вид змагань.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 травня 2016, 13:05 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. гість / 20 травня 2016, 14:00
Всих зібрати і в АТО,був би батальйон "Ворскла".
2. крендель / 20 травня 2016, 15:30
А хто свет по селах включить?Вмисто Фесюри Теренина,вин там мир зробить.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації