Вхід | Реєстрація

«Колос» програє у матчі-відкритті чемпіонату з мотоболу

«Колос» програє у матчі-відкритті чемпіонату з мотоболу

Домашньою поразкою у матчі із вознесенським «Восходом» розпочав мотобольний сезон «Колос» із Нових Санжарах. Гра, яка відбулася на мототреку у Стовбиній Долині, закінчилася з рахунком 3:5 на користь гостей.

Цьогоріч за титул чемпіона України боротимуться п’ять команд, три з яких представляють Полтавщину: «Колос» (Стовбина Долина, Новосанжарський район), «Нива» (Вишняки, Хорольський район), «Дружба» (Мачухи, Полтавський район), «Восход» (Вознесенськ), «Поділля» (Кам’янець-Подільський). Чемпіонат пройде у два кола і триватиме з 20‑го травня по 10 вересня.

Матч-відкриття чемпіонату пройшов 20‑го травня у Стовбиній Долині. У грі зустрілися «Колос» із Нових Санжар та «Восход» із Вознесенська. Через негоду трибуни навколо мототреку не були заповнені, проте матч таки вдався. «Колос» вийшов на гру у наступному складі: воротарі: Валентин Білокінь, Дмитро Дмитренко; польові гравці: Валерій Зімовець (капітан команди), Олег Зімовець, Володимир Кондратенко, Роман Кондратенко, Вадим Кондратенко, Олександр Попов, Іван Костюк.

У першому періоді глядачі не дочекалися голів. А коли у другому м’яч таки влетів у ворота, це не принесло радості уболівальникам. Адже першими забили гості. «Восход» постійно вів у рахунку в ході зустрічі, господарям доводилося відіграватися. Найкраще вдавалося завершувати атаки капітану «Колоса» Валерію Зімовцю, який у грі відзначився тричі (двічі — ударами зі штрафних). Та навіть трьох голів капітана не вистачило господарям для лідерства. На перерву після другого періоду команди пішли за рахунку 3:3.

А от у другій половині гри, на превеликий жаль глядачів, забивали лише гості. На голи Сергія Волошина та Станіслава Червоного господарі не змогли відповісти забитими м’ячами. І в підсумку поступилися: 3:5.

Наступний матч у ході чемпіонату «Колос» зіграє 28‑го травня. У цей день команда на виїзді зустрінеться з вишняківською «Нивою».

Календар решти матчів новосанжарської команди у сезоні:

11 червня — «Колос» — «Дружба»
2 липня — «Дружба» — «Колос»
12 серпня — «Восход» — «Колос»
14 серпня — «Поділля» — «Колос»
27 серпня — «Колос» — «Поділля»
3 вересня — «Колос» — «Нива»


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2016, 16:39 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації