Вхід | Реєстрація

«Лідер» не залишив жодних шансів суперникам

«Лідер» не залишив жодних шансів суперникам

17-18 травня в Лубнах відбулись фінальні змагання з футболу серед команд юнаків 2003 року народження.

У них взяли участь вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл і шкіл олімпійського резерву. Кобеляцьку ДЮСШ в турнірі представляв «Лідер», яких тренує Віктор Білорибець. До фінальної частини змагань пройшли 6 команд, котрі були розділені на дві групи. Згідно жеребкування, у групу до кобелячан потрапили юнаки з Лохвиці й Карлівки. «Лідерівці» спочатку здолали лохвицьких однолітків з рахунком 1:0, а потім розгромили карлівчан 7:0. Здобувши дві перемоги у своїй групі, кобелячани отримали можливість поборотись за першу сходинку в змаганнях.
У грі за перше місце наші футболісти зустрілись із господарями поля. Як і в попередніх матчах, кобелячани не залишили опонентам жодних шансів хоча б відкрити рахунок. Гра завершилась перемогою «Лідера» (5:0).

До складу кобеляцької команди увійшли: Олексій Глинський, Валерій Луценко, Руслан Живулько, Іван Живулько, Андрій Левченко, Владислав Спорник, Максим Пилипенко, Артем Кірсанов, Іван Мирошнеченко, Андрій Масич, Ростислав Чередніченко, Тарас Білокінь, Олександр Антонов та Андрій Касьян. Артем Кірсанов став кращим бомбардиром змагань.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2016, 17:50 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації