Вхід | Реєстрація

У 64-річної полтавки винесли всі речі з будинку

У 64-річної полтавки винесли всі речі з будинку

У ході санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного було знайдено велику частину викрадених речей, які він не встиг продати. В одній із кімнат, у шафі, намагався заховатись від правоохоронців і сам зловмисник. Його було затримано, а згодом судом обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Крадіжка із квартири 64-річної полтавки сталась минулого місяця. Жінка на декілька днів поїхала до рідних, а коли повернулась до Полтави, то побачила повністю порожню квартиру – залишились лише меблі. З помешкання винесли гроші, дорогоцінності, велику кількість нової побутової та електротехніки, дорогий одяг. Загальна вартість викраденого, за словами власниці, склала декілька сотень тисяч гривень.

«Жодних слідів, за якими можна було б ідентифікувати злодія, на місці скоєння злочину він не залишив, - розповідає начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно. - Ми розуміли, що таку кількість речей у сумці не винесеш, і їх потрібно десь переховувати. Зважаючи на це, сконцентрували свої зусилля на встановленні автомобіля, яким вивозились речі, а також самих речей». Майже місяць оперативники крихта до крихти збирали інформацію, і в результаті їм вдалось встановити особу підозрюваного та адресу його проживання.

Злодієм виявився 53-річний знайомий сина потерпілої.

Санкція частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України, (крадіжка, поєднана із проникненням у житло), за якою відразу після скоєння злочину було розпочате кримінальне провадження, передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Зважаючи на це, можна з впевненістю стверджувати, що замість повернення на батьківщину у сусідню державу зловмиснику прийдеться повернутись до уже звичних умов перебування в одній із в’язниць держави Україна.


Автор: За матеріалами відділення поліції №1 міста Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2016, 11:20 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації