Вхід | Реєстрація

Туристські досягнення кобеляцьких учнів

Туристські досягнення кобеляцьких учнів

У період з 17 по 22 травня 2016 року в селі Городище Чорнухинського району на базі районного стаціонарного оздоровчого табору  проходили відкриті  Чемпіонати області з пішохідного туризму та спортивного орієнтування в залік 20 обласної туристської Спартакіади учнівської та студентської молоді Полтавщини.

Уже традиційно Кобеляцький район на змаганнях представляли гуртківці станції юних туристів, учні Бутенківської школи: Талдикіна Наталія, Талдикіна Тетяна, Голуб Олександра, Талдикін Роман, Шаровський Дмитро, Стрюк Максим, Плескун Олександр, Дяченко Олександр, Киба Богдан, Кусайко Богдан, Кобель Богдан, Федь Володимир, Биков Олексій, Назаренко Яніна, Велієва Валерія і Опара Анжела на чолі із досвідченим тренером команди Ігором Кордіяком, керівником гуртків Кобеляцької райСЮТур.

У ході напруженої бородьби, під час якої учнівська молодь середньої вікової групи із 12 команд області  демонструвала свої туристські уміння і навички, наші юні туристи чесно вибороли  загальну перемогу на відкритому 52 Чемпіонаті області з пішохідного туризму, отримавши ІІ місце в командних та І місце в особисто-командних змаганнях на дистанції «Смуга перешкод».  У особистому ж заліку змагань Кусайко Богдан завоював почесне ІІІ місце серед юнаків старшої вікової групи, а Талдикіна Наталія стала чемпіонкою області з пішохідного туризму серед дівчат середньої вікової групи. Вітаємо наших юних земляків із перемогою і бажаємо їм нових звершень та  досягнень.


Автор: Відділ освіти Кобеляцької районної державної адміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації