Вхід | Реєстрація

Решетилівська весна – 2016

Решетилівська весна – 2016

Делегація освітян Новосанжарського району, на чолі із начальником відділу освіти О. В. Кульчинським, відвідала обласний фестиваль народної творчості, культурно-мистецьке свято «Решетилівська весна – 2016», що відбулося 22 травня.

Ярмарок витворів художників і митців Решетилівського району та області, виступи самодіяльних колективів, творчі презентації територіальних громад, майстер-класи із живопису, ручного килимарства, вишивки, виготовлення та оздоблення виробів із пряничного медового тіста — цікавий захід, що, мабуть, змусив шкодувати всіх, хто на нього не потрапив.

Цьогорічна «Решетилівська весна» зібрала велику кількість майстрів народного мистецтва (до речі, наша новосанжарська майстриня Світлана Чорнобай також презентувала свої шедеври), шанувальників та гостей свята, яке розпочалося масовим виконанням гімну України, покладанням квітів до пам’ятника Тарасові Шевченку  та парадом вишиванок, у якому наша делегація теж брала участь. Урочисте відкриття свята відбулося на ґанку Центру культури і дозвілля «Оберіг». Присутніх вітали високоповажні гості та вручали премію імені Олексія Дмитренка, відомого письменника та почесного громадянина Решетилівки.

Крім того, сяткового настрою додали концерт аматорів народного мистецтва, частування традиційними ураїнськими стравами, фотосесії.


Автор: Тетяна Шинкаренко, методист загальної середньої освіти


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації