Вхід | Реєстрація

«Козубівське» виграє у матчі лідерів

«Козубівське» виграє у матчі лідерів

У п’ятому турі ветеранського турніру з міні-футболу команда з Козубів обіграла «Полузір’я» з рахунком 3:1 і стала одноосібним лідером турнірної таблиці.

 

Англійська перемога «Козубівського»

Після чотирьох турів у таблиці панувало двовладдя: по 10 очок набрали «Козубівське» та «Полузірське». Тому очного поєдинку із ними чекали з нетерпінням усі: конкуренти, тому що сподівалися на втрату очок лідерами; глядачі, тому що хотіли побачити видовищну гру. Та й самі гравці команд, яким не терпілося помірятися силами з гідним суперником.

Гра за великим рахунком виправдала сподівання. А події у ній розгорталися у кращих традиціях матчів англійської прем’єр-ліги. Була тут і силова боротьба, і проявлений характер, і красиві голи.

Перший тайм почався атаками «Полузір’я». Лідер атак команди Олександр Демченко залишався у тіні (незвично для себе), натомість періодично виводив на ударні позиції своїх партнерів. Одна з таких гострих атак ледь не закінчилась голом, але Михайло Мигович з восьми метрів не влучив у порожній кут воріт. Проте виправився через кілька хвилин і ударом у ближній кут переграв воротаря «Козубівського» Павла Маника: 1:0. Футболісти з Козубів пішли відіграватися, але удари Олега Варича та Віталія Степаненка зумів відбити голкіпер, а постріл Олександра Юрка прийняла на себе стійка воріт. Потім «Полузір’я» втекло у контратаку і цілком могло вирішити долю поєдинку на свою користь. Олександр Демченко вийшов сам на сам із голкіпером, але Павло Маник зіграв майстерно і вибив м’яч з-під ніг нападника.

Упевнена гра голкіпера не могла не надихнути партнерів. І вже на початку другого тайму «Козубівське» зрівняло рахунок. Віталій Степаненко пробив з лінії штрафного, втрутився рикошет — і м’яч влетів у сітку над руками воротаря: 1:1. Ще за хвилину захист полузірців знову провалився і Олександр Юрко, або «Батя», як називають його партнери, впритул розстріляв ближній кут воріт: 1:2. А ще за п’ять хвилин питання переможця гри було зняте. Захисник полузірців обрізався у центрі поля і дозволив Олегу Варичу вийти сам на сам. Досвідчений футболіст не став зближатися з воротарем і пробив точно у кут: 1:3.
«Полузір’я» мало кілька шансів, щоб бодай скоротити відставання у рахунку, проте знову на висоті був Павло Маник, який вирішив обмежитися одним пропущеним голом. «Козубівське» перемагає і з 13‑ма очками одноосібно очолює турнірну таблицю.

 

«Переможна» нічия «Вороної»

Своїм характером у цьому сезоні неабияк дивує і лелюхівська «Ворона». Уболівальники ще не встигли забути майже сенсаційну перемогу команди над «Ветераном» із Нехворощі та видерту зубами нічию у грі зі «Стандартом». І тут команда знову видала гру, гідну кращих традицій Туманного Альбіону.

У п’ятому турі футболісти з Лелюхівки протистояли «Ветерану» з Кобеляк. Кобелячани не надто впевнено почали цьогорічний турнір, тому перемога у кожній грі для них зараз на вагу золота. І, зрозуміло, що у грі з «Вороною» футболісти з Кобеляк таки сподівалися на три очки. Тим більшою несподіванкою для них став гол лідера атак «Вороної» Віталія Підопригори, який відкрив рахунок у грі на перших хвилинах: 1:0. Минуло ще кілька хвилин і В’ячеслав Суботін викотив м’яч під удар форварда з метра. Віталій Підопригора спокійно оформив дубль: 2:0.

Але потім «Ворона» скинула оберти, сіла у захист. І майже одразу пропустила. Кобелячани скористалися кількома рикошетами у штрафній суперника і таки загнали круглого в сітку: 2:1. А ще за хвилину захист лелюхівців провалився по центру і форвард «Ветерана» без проблем забив другий гол своєї команди: 2:2.

Коли на початку другого тайму Юрій Няйко забив свій черговий гол у чемпіонаті та вивів команду вперед, здавалося, що кобелячани свого вже не попустять: 3:2. Проте «Ворона» вкотре цього сезону проявила бійцівський характер. А їх форвард Віталій Підопригора довів, що перебуває у блискучій форму. Команда спромоглася організувати гольову атаку, її нападник оформив хет-трик, рахунок у грі став рівним (3:3), а гравці «Вороної» раділи вольовій нічиїй, наче перемозі.

Свої перемоги у п’ятому турі одержали «Ветеран» з Нехворощі, який обіграв стовбинодолинський «Колос», та «Стандарт» із Нових Санжар, який розгромив «Дружбу».

Тепер верхня частина турнірної таблиці виглядає так: 1. «Козубівське» — 13 очок; 2. «Полузір’я» — 10 очок; 3. «Ветеран» (Нехвороща) — 9 очок; 4. «Стандарт» (Нові Санжари) — 8 очок.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 червня 2016, 14:03 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації